2777
2789
عنوان

کرم ضد آفتاب خوب

2472 بازدید | 84 پست

بچه ها یه کرم ضد آفتاب خوب معرفی می کنین ؟قیمتش زیر صد تومن باشه در ضمن پوستمم یکم خشکه 

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

ضد آفتاب الارو همراه با کرم پودر. من استفاده کردم راضیم.ولی الان ی مدته پوستم چرب شده. دکترم گفت پریم بزنم. اینم خیلی عالیه.

الارو فکز کنم ۵۰ تومن

پریم ۳۳ تومن

اون هم خیلی تعریف شنیدم. حجمش بیشتر از الارو ک ۷۰ تومنه

امضا🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استادرم عاليه اما ٢٠٠ تومنه عوضش به صرفه است يه نخود بزني كلي صورتت رو پوشش ميده و دور چشمت هم ميتوني بزني

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
من الارو و مای و اوریاژ داشتم اینسری میخوام سان سنس رنگی بخرم ببینم چجوریه

رنگي نزن 

دكترم ميگفت رنگدانه هاش جذب پوست ميشه و به مرور پوستت كدر ميشه

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

درموبای.....اس وی ار....بیودرما....سانسنس....الان تب درموبای و اس وی ار بالاست .میگن اس وی ار برالک هم خوبه....اماخودم نخریدم خودم بیودرما میزنم اماداره تموم میشه میگن دیگه نمیزنن.

همه این مارکا رنگ پوستشون هم هست؟آخه نمیخام کرم پودر بزنم دیگه

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
با اجازه ی استارتر کرم.دور چشم هم بگین چی خوبه؟

اينگريد ميله خوبه خاويار داره توش