یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استادرم عاليه اما ٢٠٠ تومنه عوضش به صرفه است يه نخود بزني كلي صورتت رو پوشش ميده و دور چشمت هم ميتوني بزني
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.
من الارو و مای و اوریاژ داشتم اینسری میخوام سان سنس رنگی بخرم ببینم چجوریه
رنگي نزن
دكترم ميگفت رنگدانه هاش جذب پوست ميشه و به مرور پوستت كدر ميشه
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.
درموبای.....اس وی ار....بیودرما....سانسنس....الان تب درموبای و اس وی ار بالاست .میگن اس وی ار برالک هم خوبه....اماخودم نخریدم خودم بیودرما میزنم اماداره تموم میشه میگن دیگه نمیزنن.