2777
2789
عنوان

تا چند وقت بعد فوت صبر مبکنن

152 بازدید | 15 پست

سلام 

خانمها دوستم قرار بود ازدواج کنه اما پدر پسره فوت کرد معمولا چند وقت بعد میان برای عقد و ... ما خودمون سه چهار ماه صبر میکنیم

بعد از چهلم یا بیشتر؟ 

بستگی به آدمش داره

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی به عقاید داره برای مامعمولا۶ماه تا یه سال!بخصوص اگه جوون باشه ولی اگه سنی ازش گذشته باشه همون۶ماه یاکمتر!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

اگر زودتر اقدام کنن خیلی زشته؟

قطعا چون پدرش بودن اگه عمو دایی بود حالا میشد کاری کرد ولی خب پدر فرق میکنه اونم خیلی حداکثر تاسال ولی کمه کم۶ماه دیگه!

چه خبره یک سال بعد اگر تو اون یک سال یکی دیگه فوت کنه چی؟؟

چمدونم. اینام که قراردادی، فک کن هرسال یکیشون میمیره

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
چه بد😔اینقدر پسره فس فس کرد و لفت داد تا شد این بعد ۵ سال دوستی!

ایشالله که برای شمااینجوری نباشه و زودتر پاپیش بذاره وهمه چی ختم به خیر بشه!