2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بد جنسه

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص ریه دوبار رفتم دارو هاش فقط سری اول جواب میده دوباره سال بعد بهار بر میگرده و دیگه اون دارو ها ...

منم اینجوریم 

همینطور برادرم 

دکتر گفت درمان نداره 

مشکل خطرناکی هم نیست 

فقط توی این فصل باید دارو مصرف کرد و خیلی تو غذا خوردن مراعات کنی 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

دور ازجونت شما هم باید دکتر خودت رو پیدا کنی بعضی دکترا انگار دستشون شفاست

چی بگم والا🥲💔

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

فقط سرفه، اینقدر سرفه میکردم که معذرت میخوام استفراغ میکردم، بیشتر آخرای زمستون و دوماه اول بهار ولی ...

منم شنیدم با بالا رفتن سن خودش خوب میشه ...

منم دقیقا همین تایم ها میشه...وقتی هم میگیره چند هفته اذیت می‌کنه و فقط خودش خوب میشه 

منم اینجوریم همینطور برادرم دکتر گفت درمان نداره مشکل خطرناکی هم نیست فقط توی این فصل باید دارو مصرف ...

آخه دارو که هر چی بگی خوردم ...غذا خوردن مثلا چی؟

آخه دارو که هر چی بگی خوردم ...غذا خوردن مثلا چی؟

غذای سرخ کردنی

ادویه 

گوجه‌

بادمجون‌

فلفل 

قهوه 

فست فود

همه اینا ممنوعه 

همون قرص هایی که پارسال تجویز کردن رو مصرف میکنم

با روزی چند مرتبه اسپری آسم که با دم یار باید نفس بکشی 

تنها راه چاره رعایت کردنه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

غذای سرخ کردنیادویه گوجه‌بادمجون‌فلفل قهوه فست فودهمه اینا ممنوعه همون قرص هایی که پارسال تجویز کردن ...

آخه نمیتونم غذای اینجوری همش درست کنم چون شوهرم باید غذا ببره کار ...غذای بی ادویه هم اصلا نمیشه خورد