2777
2789
عنوان

برای مراسم معارفم چیکار کنم

105 بازدید | 4 پست

اگه حوصله ندارید پایینو بخونید فقط بگید تو جلسه معارفه معمولا چه کارایی انجام میشه و چه صحبتایی ردو بدل میشه لطفا

من با پارتنرم 13 سالگی مجازی اشنا شدم از طریق دوست مشترک 19 سالگی اولین بار دیدمش و 22 باهم وارد رابطه شدیم و اهوازم زندگی میکنه سالی نهایتا پنج شش دفعه میاد اصفهان

الانم 23 سالمه و آدمی بودم که میگفتم بعد 28 ازدواج میکنم 

پارتنرم خیلی دوسم داره ولی گاهی خودم نمیدونم از سر خامی یا کم تجربگی دو دل میشم گاهی

تاحالا هم کسی نیومده بشینه خونمون واقعا نمیدونم چیکار کنم استرس دارم شدیدا 

مادرش بچه اولشه و میخواست منو ببینه گفته بهش که باید زنگ بزنی مادرش صحبت کنی اجازه بگیری و این داستانا 

بعد ما شماره مامانای همو شوخی شوخی داشتیم اونم شماره مامانمو داده بود به ماامانش که زنگ زده قرار گذاشتن چهارشنبه بیاد خونمون، مامانشم مذهبیه ولی با بچه هاش کاری نداره 

حالا خونمونم مستاجریه موقتا دو جفت یخچال فریزر وسط پذیراییو..

منم که اصلا امادگی این حجم جدی شدنو نداشتم دارم پنیک میکنم قرار بین خودمون این بود که تابستون معارفه عید سال دیگه عقد نهایتا تابستون سال دیگه

چیکارررر کنم

از یه طرفم مادرم تو دعوا هی عصبی میشه میگه برو سر خونه زندگیت از دستت راحت شم...

من نامزدم بکنم تا پارتنرم اوضاع سربازیو شغلش اوکی شه دو سه سال دیگس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.