2777
2789
عنوان

خانما دعا کنین خواهش میکنم

197 بازدید | 13 پست

برام دعا کنین هفته دیگه شنبه مشخص میشه ک بچم میمونه پیشم یا نه...

صدای قلبشو میشنوم یعنی..

فک کنم اون لحظه بمیرم از خوشحالی...چقد انتظار سخته..این دکترا بجای امیدواری بیشتر نا امید میکنن

من امیدم ب خداست نه ب دکرت حرفاشون 

خانما هر کی خوند فقط یک دعا کوچیک کنین ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونوی قلب یعنی منظورته میخوای بری ؟ چه علامتی دیدی که حس میکنی اینهمه اضطراب لازمه 

عدد بتا...یکبار از دادم ۴ روز بعد تاخیر موعد تو هفته ۴ شد بالای ۴۰۰..همین

علائم بارداری دارم مثل تهوع کمر درد یکم تکرر ادرار ولی خوب هی کم زیاد میشه علائم لک بینی نداشتم خداروشکر

دوباره دکتره گفت لازم نیست از بدی یکدفه برو سونو..

همین

عدد بتا...یکبار از دادم ۴ روز بعد تاخیر موعد تو هفته ۴ شد بالای ۴۰۰..همین علائم بارداری دارم مثل ته ...

گفتم چی شده اخه خیلی سوزناک تعریف کردی 

همه چیت که خوبه جنینم حتما عالیه 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
گفتم چی شده اخه خیلی سوزناک تعریف کردی  همه چیت که خوبه جنینم حتما عالیه

دکتر میگه امیدوار نباش این عدد کمه...از رو حرف اون گفتم...

خودم ک دو هفته شاد خندون بودم تا دیروز ک رفتم‌بگم سونو بنویسه گفت این بارداری مشکوکه..من نمیدونم چیش مشکوکه

دکتر میگه امیدوار نباش این عدد کمه...از رو حرف اون گفتم... خودم ک دو هفته شاد خندون بودم تا دیروز ک ...

وا از همین حالا عوضش کن این تا اخر بارداری پیرت میکنه ، بتا فقط رشدش مهمه کم هم نیس 

منم دو روز بعد از تاخیر ٢٣٠ بود 

وا از همین حالا عوضش کن این تا اخر بارداری پیرت میکنه ، بتا فقط رشدش مهمه کم هم نیس  منم دو رو ...

اره عوض میکنم شنبه رفتم سونو ایشالا ک صدای قلبشو بشنوم بعد حتما میرم یک دکتر دیگه...

مثلا دکتر خوبیه معروفه ۳۴ ساله سابقه داره پیره مردم هست.

اره عوض میکنم شنبه رفتم سونو ایشالا ک صدای قلبشو بشنوم بعد حتما میرم یک دکتر دیگه... مثلا دکتر خوبی ...

مطمئن باش قلبش هیچ مشکلی نداره 

اگه جنین مشکلی داشت به لکه بینی دور از جون میوفتادی بدن خودش اعلام میکنه مشکلی هست یا نیست ، بلاخره هرجقدم خوب اشتباهم میکنن اخه واقعا بتات پایین نیست 

مطمئن باش قلبش هیچ مشکلی نداره  اگه جنین مشکلی داشت به لکه بینی دور از جون میوفتادی بدن خودش ا ...

ممنونم گلم خدا از دهنت بشنوه 

منم همین فکرو میکردم ولی خیلیا گفتن هیچچ لک بینی نداشتن یا جنین تشکیل نشده یا نمیدونم چی.....

من ک یکسره قران میخونم از این فکرا کم بشه

مرسی وقت گزاشتی عزیزم

علامت های بارداری که موردی نداره ان شاءالله قلبش هم میزنه نگران نباش همون حالت تهوع نشانه زنده بودن جنینه

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم