2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مادرم تو شناسنامه اسممو معصومه گذاشت از بچگی متنفر بودم از اسمم بدم میومد چون اسم مذهبی بود عوضش نمیکردن مادرم مذهبی نبود شانس گه من خواب پیر پیغمبر میبینه اینو میزاره اثر بدی گذاشت

یه پصت دیدم که میگفت طبق یه جدولی اسمتو مینویسی و عدداشو بدست میاری، هرکدومم یه ویژگی هایی داره، اون اعدادی که تو اسمت نیس فقط باید ویژگیهاشو بدست بیاری! نیاز به تعویض اسم و... نیس!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

بنظرم تاثیر داره، دوستم اسمشو عوض کرد زندگیش کلا عوض شد وضع مالیشم خداروشکر خوب شد، یا اونایی که اسمشون م... میگن سختی زیاد میکشن وتهمت بهشون میزنن و... من دیدم درسته

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بنظرم تاثیر داره، دوستم اسمشو عوض کرد زندگیش کلا عوض شد وضع مالیشم خداروشکر خوب شد، یا اونایی که اسم ...

مشکل من اینه نمیدونم چه اسمی بذارم از کی کمک بخوام میشه منو به دوستتون مرتبط کنید خواهش میکنم خیلی وضعیت چندین ساله بده

و الان متوجه شدم

ناپیکم برای این نبود که ببینم تاثیر داره یا نه

اینکه چطور عوض کنم مشکل منه

مشکل من اینه نمیدونم چه اسمی بذارم از کی کمک بخوام میشه منو به دوستتون مرتبط کنید خواهش میکنم خیلی و ...

چطور منظورت از لحاظ قانونیه؟ من خودم خواستم عوض کنم چون مذهبی بود عوض نکردن 😒 ولی باید بری ثبت احوال شهرتون. اگه منظورت اینه چه اسمی بذاری باید اسمی بذاری که حروف ابجدش مناسب و انرژیش بالا باشه

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞