2821
2789
عنوان

انتخاب رشته

45 بازدید | 7 پست

لطفا کسانی که تجربه کافی دارین ممنون میشم پاسخو باشین 🙏🏻

من سال اول دبیرستان رشته ریاضی انتخاب کردم و کلا بلاتکلیف بودم گفتم چون ریاضیم خوبه برم این رشته 

پدرم که معتقدا باید تجربی میرفتم چون بازار کاری بهتری داره و ریاضی به خصوص برای خانم ها بازار کار مناسبی داره ولی خب با خودم گفتم آدم با مهارت که باشه تو هر رشته ای میتونه شغل دلخواهش رو انتخاب کنه 

امسال به این فکر افتادم تغییر رشته بدم برم تجربی ، چون بازار کارش مناسب تره من خودم به محیط بیمارستان خیلی علاقه ای ندارم و از پزشکی بدم میاد از داروسازی خوشم میاد ولی اینکه خوشم میاد باعث نمیشه قبول شم تجربی رقابت توش خیلی زیاده و یکی از دلایلی که از اول نرفتم همین رقابت بیش از اندازه و مافیای کنکورن 

از طرفی هر کسی رو میبینم که رفته ریاضی یا آقا بوده که یه حقوق بخور نمیری داشته یا خودش یه شرکتی رو زده و صاحب کار شده ولی ما سرمایه نداریم 

بعد چن وقته هرکسیو که میبینم رفته ریاضی با اینکه مهندسی اینا خونده آخرش معلمی چیزی شده 

چون شرایط خانوادمون خیلی خوب نیست دوست دارم به در آمد برسم ممنون میشم راهنمایی کنید

عزیزم چیزی که در نظر نگرفتی اینه که همون قبولی هم کلی پول میخواد 

پول کتاب تست . کتاب تشریحی و نهایی . آزمون . کلاس و دبیر و ... همینا هم خیلی میشه 

و اینکه به محیط بیمارستان علاقه نداری اذیت نمیشی؟ اکثر شغل هاش تو همون بیمارستانه 

عزیزم چیزی که در نظر نگرفتی اینه که همون قبولی هم کلی پول میخواد پول کتاب تست . کتاب تشریحی و نهایی ...

درسته ولی بابام میگه اگه قبول بشی تا اون موقع به طور کامل حمایتت میکنم فقط قبول بشی ولی خوب خودم خیلی امید ندارم قبول بشم خیلی از دختر پسرای فامیلمون قبل از من رفتن تجربی ولی اصلا چیزای خوبی قبول نشدن یه عمر وقت گذاشتن هیچی به هیچی مثلا برادر خودم حسابداری قبول شد با اینکه خیلی درس میخوند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته ولی بابام میگه اگه قبول بشی تا اون موقع به طور کامل حمایتت میکنم فقط قبول بشی ولی خوب خودم خیل ...

اره میدونم خودم تجربی ام دیدم این چیزارو اطرافم 

تازه برای اینکه فشار زیادی نیاد باید دولتی بیاری وگرنه آزاد باز خداتومن شهریس 

بنظرم خیلی اطلاعاتی در مورد رشته های ریاضی و تجربی نداری . همشو تو ی مهندسی پزشکی و دارو میبینی احتمالا 

یکم بیشتر در مورد رشته ها تحقیق کن یا حتی رشته های مشترکش و شاید این وسط ی چیزی پیدا شد مناسبت بود 

اره میدونم خودم تجربی ام دیدم این چیزارو اطرافم تازه برای اینکه فشار زیادی نیاد باید دولتی بیاری وگر ...

ممنون از راهنماییت 🙏🏻

جسارتا شما خودت رشته هدف چیه ؟ 

بعد اینکه چند ساعت در روز درس میخونی ؟

ممنون از راهنماییت 🙏🏻جسارتا شما خودت رشته هدف چیه ؟ بعد اینکه چند ساعت در روز درس میخونی ؟

منم اولش با ذوق و شوق و معدل ۲۰ نهم رفتم تجربی 

ولی وسطش فهمیدم نه علاقشو دارم نه استعدادشو( برعکس تو یکم ریاضی و فیزیک برام مشکله) ی سری اتفاقات هم افتاد روحی به هم ریختم الان دارم برای کنکور زبان میخونم کاری به تجربی ندارم 

برا همین گفتم بیشتر در مورد رشته ها تحقیق کن😂 چون خودمم نمیدونستم که بهت بگم