2777
2789
عنوان

رانندگی خطرناک

45 بازدید | 4 پست

همسرم خیلی بدجور رانندگی میکنه

جون منو به لبم میرسونه

خیلی هم اعتراض میکنم بهش ولی بی فایدست

هرکسم تو ماشینش میشینه همین نظرو داره نه فقط من

شما راهکاری بنظرتون میرسه؟ 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
دیگه تو ماشینش نشین

دیگه فکر کنم این تنها راهه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یه جا پیام گذاشته بودین بچتون خون تو ادرارش بود گفتن بهتون شاید از پریدن باشه درست شد ؟

بخدا دارم دق میکنم بچه منم هر وقت خیلی تحرک داره ادرارش کاملا خونه و هیچ دکتری متوجه نمیشه

بچه شما خوب شد؟چقدر طول کشید ؟

عزیزم یه جا پیام گذاشته بودین بچتون خون تو ادرارش بود گفتن بهتون شاید از پریدن باشه درست شد ؟بخدا دا ...

سلام

پسر من دوبار اینجوری شد و هر دوبار هم تقریبا 2_3 روز ادرارش خونی بود و دیگه تکرار نشد. اگر پسر شما بیشتره حتما متخصص اورولوژی کودکان ببرید.