mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3636 عنوان رانندگی خطرناک 47 بازدید | 4 پست همسرم خیلی بدجور رانندگی میکنهجون منو به لبم میرسونهخیلی هم اعتراض میکنم بهش ولی بی فایدستهرکسم تو ماشینش میشینه همین نظرو داره نه فقط منشما راهکاری بنظرتون میرسه؟ اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند... 1404/01/08 | 22:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 8910 دیگه تو ماشینش نشین نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪
mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3636 دیگه تو ماشینش نشین دیگه فکر کنم این تنها راهه اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...
دیاناااااااااا عضویت: 1404/01/12 تعداد پست: 4 عزیزم یه جا پیام گذاشته بودین بچتون خون تو ادرارش بود گفتن بهتون شاید از پریدن باشه درست شد ؟بخدا دارم دق میکنم بچه منم هر وقت خیلی تحرک داره ادرارش کاملا خونه و هیچ دکتری متوجه نمیشهبچه شما خوب شد؟چقدر طول کشید ؟
mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3636 عزیزم یه جا پیام گذاشته بودین بچتون خون تو ادرارش بود گفتن بهتون شاید از پریدن باشه درست شد ؟بخدا دا ... سلامپسر من دوبار اینجوری شد و هر دوبار هم تقریبا 2_3 روز ادرارش خونی بود و دیگه تکرار نشد. اگر پسر شما بیشتره حتما متخصص اورولوژی کودکان ببرید. اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...