من تاحالا با کسی تو رابطه نبودم همیشه این احساسو دارم که نکنه من وارد رابطه بشم و رو رابطه حساب جدی باز کنم و وابسته بشم و بعد یهو طرف بزاره بره و برای سرگرمی اومده باشه سمت من
چیکار کنم با این دیدگاهم؟اینطوری فرصت اشنایی رو به هیچکس نمیدم،شما اینطور فکرنمیکنید؟چطور اعتماد میکنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکرت و احساست درسته متاسفانه اگر وارد رابطه بشی بهش وابسته میشی مخصوصا اگر توی زندگیت کمبود محبت داش ...
خب نمیشه ک مثلا هرکی میاد سمتم به این فکرمیکنم ک جز من با چند نفرم هست چیکارکنم با این فکرام؟اینطوری نیست؟پس این پسرایی ک پایبندن از کجا میان اصلا چطور میفهمید پایبنده شما با چندبار در هفته چطور میفهمید جز شما با کسی نیست و هدفش خوشگذرونی نیست؟
وابستگی طبیعیه پیش بیاد اصلا اگه نیاد عجیبه ولی نبابد در حدی باشه که طرف هررررکاری کرد بمونی به پاشب ...
نه ببین مشکلم اینه ک بجط وابستگی من رو کسی حساب جدی باز کنم بعد طرف بخاطر سرگرمی اومده باشه و دو روز دیگه یهو غیب شه و بلاک کنه؟میخوام بدونم اینطوریه یا من سخت میگیرمو اینطوریا نیست
بشین سبک و سنگین کن ببین به عواقبش برات می ارزه یا نه
قبل اینکه هم با کسی دوست بشی سعی کن بشناسیش ببین به درد میخوره اصلا یا نه
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
خب آدم نباید از همون اول حساب جدی باز کنه من خودم یک سال گذشت تا تونستم به این فکر کنم این رابطه جدی ...
خب اخه من چون تاحالاهم با کسی نبودم ادمی نیستم ک برم با یکی بعد ول کنم برم با یکی دیگه ،میخوام ک کسی باشه ک اونم مثل من ارزش قائل باشه برای خودش و وقتش و طرفش نه که ادمی باشه ک هر روز با یکیه و نمیدونم اینو چطور تشخیص بدم رو پیشونی ش ک ننوشته منم اصلا چون نبودم با کسی اصلا نمیتونم متوجه بشم که کی داره فیلم بازی میکنه و کی جدیه شما اینطور نیستید من الکی حساسم؟