بهت میگفت برای حفظ معنی جمله ها خلاصه حفظ میکنه ولی معلمش نمره نمیده
میگه تو کنکور هم دقیق باید بزنه
چطوری دقیق باشه وقتی سخته
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با اجازه ی اسی از تاپیک اخر منم بازدید کنید کنکوریا و پشت کنکوریا هر سوالی دارن میتونن اونجا بپرسن
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
برای برادرم میپرسمبهت میگفت برای حفظ معنی جمله ها خلاصه حفظ میکنه ولی معلمش نمره نمیده میگه تو کنکور ...
ازونجایی ک منم تجربه شو داشتم میگم شاید بش کم کنه. اول تمام افعال ماضی مضارع ینی صرف فعل کلا همه رو باید یاد بگیره لغات هم خودش باید بخونه دیگه هر کسی ی طوری میره تو ذهنش طریقه خوندن متفاوته ولی من سر ترجمه افعال مشکل داشتم ک با یاد گرفتن دقیق معنیشون مشکلم اوکی شد
ازونجایی ک منم تجربه شو داشتم میگم شاید بش کم کنه. اول تمام افعال ماضی مضارع ینی صرف فعل کلا همه رو ...
اون اگه میخواست تمام فعل و مضارع رو بخونه که اینجا نبود
جلو من موس موس نمیکرد
دنبال ی روش آسوده تره
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
با اجازه استارترمعنی جملات نباید حفظ بشن ، چون هم خیلی خیلی وقت گیره و هم خیلی مواقع جمله هایی که تو ...
خیلی ممنون بهش میگم اگه گوش کنه