2777
2789

جنس رو باید از کلی فروش‌ها بگیری که قیمتش به صرفه باشه یا اگه خودت میخوای درست کنی میتونی زنجیرها و قفل‌ها و کلا وسایل اکسسوری جدا از کلی فروش‌ها بخری سر هم کنی

پیج به نظرم از صفر باشه بهتره یا قبلش همون آنلاین شاپ اکسسوری باشه حداقل آنلاین شاپ باشه

چون پیجی که از قبل محتوا داره مخاطب‌های همون محتوا رو داره اگه تغییرش بدی ممکنه خیلی‌هاشون مخاطب اکسسوری نباشن ریزش کنه و خب ببین فروشنده تغییر کرده هم به احتمال زیاد شما دوباره برای خودت باید اعتماد سازی کنی

و تو یوتیوب یا همین نی‌نی‌سایت سرچ بزن کسایی که خودشون تو کار آنلاین شاپ هستن تاپیک‌های مفیدی ازشون پیدا میکنی

یوتیوب محتواهای مفیدی داره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنس رو باید از کلی فروش‌ها بگیری که قیمتش به صرفه باشه یا اگه خودت میخوای درست کنی میتونی زنجیرها و ...

میخوام اکسسوری بیارم که جنسش خوب باشه و مخاطب داشته باشه 

ولی واقعا نمیدونم عمده از کجا یا نقشه راهمو چطور پیدا کنم 

به یوتیوب مراجعه میکنم ممنونم که گفتید

میخوام اکسسوری بیارم که جنسش خوب باشه و مخاطب داشته باشه ولی واقعا نمیدونم عمده از کجا یا نقشه راهمو ...

باید بگردی تحقیق کنی ببینی اون جنسی که شما مدنظرت هست رو کجاها کلی میفروشن با قیمتی که واسه شما مناسب باشه

من چندماه قبل رفتم خرازی زنجیره‌ای دستبند و گردنبند رو به صورت متری داشت اندازه یه گردنبند برام برید خودش هم قفلش رو همونجا وصل کرد کلا شد صد تومن تو خرید عید همون مدل زنجیر رو دیدم از فروشنده قیمت گرفتم گفت ۱۳۰ که اگه اشتباه نکنم از زنجیر من کوتاه‌تر هم بود

اینم روش خوبیه به نظرم قیمت‌ها مناسب‌تر میوفتن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم