یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب همیشه تغییر و رفتن از یه مرحله به مرحله ی دیگه سختی های خاص خودشو داره اما شما باید به هدفت نگاه کنی که چی بوده از طلاق و راحت شدی از اون مشکلات و انرژی تو به ادمها و حرفهای بی ارزششون ندی و تمرکز و انرژیتو بذاری برای رشد خودت و ساختن آینده ی بهتر خودت
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
اره کلا از خیلیا دور میشی خودبخود.رفتارت خیلی تغییر میکنه ولی نمیشه برااین جریانا با یه ادم سم بمونی
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️