2777
2789
عنوان

می خوام برا دوست پسرم تولد بگیرم

169 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من 4ماهه با آقای دوست شدم 

دستور دلبازه همیشه کیفمو پر خرد خوراکی می‌کنه و چیزای دییگگگ که نمیگم

چندین روز دیگ تولدشه 

نمی دونم چی کار کنم 

خودم گفتم که براش یه مینی کیک بگیرم با یه تابلو موزیکال با عکسای خودش و گل  نظرتون چیه 

بده یا خوب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه به هر حال تو سلیقه اش و بهتر میدونیی

میتونی اگه مثلا به ماشین علاقه داره اکسسوری و تزئینی ماشین براش بگیری 

یا اگه طرفدار تیم ورزشی خاصی هست پیراهن و لباسشو بگیری براش

گل هم خیلی نازه 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

مشکل اینه اون هر چیزی بهترینشو داره چه ساعت چه ایرپاد چه هدفون و خیلی چیزای دیگ منم اونقدرا نمی تونم ...

مثلا یه میلیون میتونی هزینه کنی؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خوبه به هر حال تو سلیقه اش و بهتر میدونییمیتونی اگه مثلا به ماشین علاقه داره اکسسوری و تزئینی ماشین ...

به ماشین که خیلی علاقه داره خیلی بنظرت خوشحالش می‌کنه اگر بخرم

اره تا 1,300میتونم

میتونی شیشه های ماشینشو دودی کنی خیلی خوشحال میشه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️