2777
2789
عنوان

برای بار دوم بهم خیانت کرد

141 بازدید | 7 پست

امروز روز خیلی بدی بود

با خانواده بحث کردم بعدش رفیقم فهمیدم بهم نارو زده تیر خلاصی هم پارتنرم زد و تمام🙂

واقعا به هیچ پسری اعتماد نکنید همونی که بهت میگه عشقم اخرش ببخشید ببخشید بهت میگه هرز... 

امروز بی دلیل اومد انقد فحش بد داد و بهم حرفایی زد که منو یه جن... به تمام معنا کرد و مستقیم گفت تو جن..‌ای 

ولی من حتی قبل از اون دست هیچکس بهم نخورده بود چرا به من گفت تو خرابی مگه من چیکار کردم

اومد به خانوادمم توهین کرد و بعد گفت برای بار دومم خیانت کرده و گم شد رفت چقدم بهم خندید🙂

خاک تو سر خودمه یعنی خاک عالم تو سر منه که با همون خیانت اول از زندگیم پرتش نکردم بیرون 

دخترا لطفا وارد رابطه نشید اگر هم شدین مواظب روانتون باشین من مشکل روحی روانی گرفتم حالم بده رو به جنونم💔

یه  

عزیزم همون بهتر که رفتش از همه جا بلاکش کن که فرصت دوباره ندی بهش‌.تموم دنیارو رها کن و به درون خودت سفر کن.خودتو بشناس‌.خدای درونتو بشناس.با خودِ درونیت به صلح و آرامش برس و خودتو دوست داشته باش و با خودت ارزشمند رفتار کن.دست از نشخوارهای ذهنی بردار که تحقیر و توهین میکنه به خودت.وقتی اینجوری باشی انرژی درونیت بالا میره و دیگه کائنات ادمهای سطح پائین از دورت حذف میکنن که وقتت گرفته نشه و آدمهای هم انرژی خودتو سر راهت قرار میدن که باهات ارزشمند رفتار کنن.

هروقت ازدواج کردی و بهترین مرد دنیا هم همسرت شد،اینو بدون که مرجع روزی و عشق به تو فقط خداوند هستش نه همسرت،پس همیشه به خداوند تکیه کن و کارهاتو برای رضای خودش انجام بده و از هیچکسی جز خدا انتظار پاداش و تشکر نداشته باش.

اگه به حرفام عمل کنی هیچ کسی نمیتونه با رفتار و گفتارش تورو به هم بریزه!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چقد قشنگ گفتی ممنونم ازت

خواهش میکنم گلم.روی بالا بردن عزت نفست کار کنی تموم زندگیتو بردی🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4