2777
2789

شوهرم از اول اینجوری نبود کم کم شد هرچی هم میگذره شدید تر میشه باباشم یه ادم بچه ننه تر از خودش بوده رابطه خوبی هم با باباش نداره باعث شده بیشتر بره زیر دامن مادرش ما قبل عید شهر دیگه ای بودیم الان اومدیم شهر مامانش اینا

.. و دنبال خونه میگردیم به هفته خونه مامان من بودیم الان یه هفته خونه مامانش هستیم. رفتارای افراطیش داره دیوونم میکنه اون خواهر برادر دیگش این مدلی نیستن اونا خیلی عادی ان با خونواده خواهرش رابطش خیلی خوب و معقوله با مامانش اینا اونوقت این اینجوری ذلیل و برده مامانشه امشب به خاطر اینکه مامانش مهمون داره نیومد بریم بیرون خونه ببینیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه حالت حال بهم زنیه این ذلیل بودنش وگرنه رابزه معمولی و معقول رو خودمم دوست دارم همه پدر مادرشونو دوست دارن ولی این دیگه شورشو دراورده غیر ممکنه مامانش چیزی بگه این مخالفت کنه حتی اگه از نظرش اشتباهم باشه تایید میکنه وگرنه خیلی مهربون باید بهش بگه حالا حیلی راحت با مامانمون حرف میزنیم عادی 

که اینطور نسل در نسل بچه ننه هستن هیچی دیگه مجبوری نقش ننه بازی کنی شما هم

چجوری؟ با این کاراش باعث شده منم با مامانش بد شم با اینکه تا قبل این چیزا مشکلی نداشتم منو مجبور میکنه بی محلی کنم به مامانش وقتی این انقدر توجه بیش از حد میکنه

عزیزم شرایطت را نمیدونم، ولی هرچی بیشتر حساسیت نشون بدی به رابطش بیشتر می‌چسبه بهشون، این تجربه خود ...

تو این چند روز خونه مامانش دوبار جر و بحث کلامی کردیم ولی جوری که بقیه نفهمن تو چیکار کردی میشه بیشتر بگی من جدیدا دارم گیر میدم بهش قبلن چیزی نمیگفتم چون اینم خیلی شدید نبود 

تو این چند روز خونه مامانش دوبار جر و بحث کلامی کردیم ولی جوری که بقیه نفهمن تو چیکار کردی میشه بیشت ...

عزیزم، به کاراش واکنش نشون نده، برعکس خودت مثلا بگو داریم میریم خونتون یه چیزی بخر ببریم، جلوش با مامانش خوب باش، زیاد حساس نباشش برای همیشه که پیششون نیستی، همسر من اینطوری بود اگه میگفتم نمیام، یا چرا خریدی، چرا اینکار را کردی بیشتر انجام می‌داد یا مجبور بودم برم باهاش، اما برعکس که میگفتم، مثلا بریم سر بزنیم میگفت نمیخواد خودمون بریم بیرون، یا اگه میگفتم یه چیزی ببریم خونتون میگفت نه، اما کلا مردا رو روابط خانمشون با مادرشون حساس هستند، شما هرچی بیشتر دعوا کنی بیشتر جذبشون میشه و حساس میشه