2777
2789

درم میخاد سینم بزززرگ باشه ممنون میشم چیزایی که استفاده کردین و کار کرده بفرمایید راستی تخم شنبلیله خوبه؟

بیا من پیوند میزنم بهت🥲

برا کوچیک کردن هم اگه راه دارین بگین لطفا

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه پماد دارم عالللییییهههه خیلی خوبهکرم هم همینطورگیاهی طبیعیه خیلی عالیه اون پمادهاگه خواستی بگو

بعدچندوقت اثرمیکنه؟

عوارض نداره؟

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بعدچندوقت اثرمیکنه؟عوارض نداره؟

نه هیچ عوارضی نداره فقط چون روغن هایی که درش به کار میره جریان خون رو به سمت اون عضله بیشتر میکنه ممکنه یکم حس گز گز داشته باشید که رفع میشه سریع

دوره مصرفش رو ما گذاشتیم دوماه و دو عدد پماد که دیگه عالی اثر کنه!

اگه خواستید میشه بصورت کرم هم کرد که جذب بیشتری داشته باشه و خیلی چرب و سنگین نباشه

با آریاس بدرخش

کوچیک کردن راحته😭 کمی ورزش کمی پیاده روی عرق کردن😭😭

نه بابا اصن نمیتونم ورزش کنم حالا کجاشو دیدی کمرم که شده دیسک گردن گرفتم خواب درست درمون ندارم واقعا موندم تو چرا میخوای بزرگ بشه باور کن من حاضرم بکنم از جا بندازم جلو سگ

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

نه بابا اصن نمیتونم ورزش کنم حالا کجاشو دیدی کمرم که شده دیسک گردن گرفتم خواب درست درمون ندارم واقعا ...

نههه بدش ب من🤣بخدا اینارو تو تلویزیون میبینم کلی سینه دارن میگم هی خوشبحاشون چقد لباس قشنگه با سینه

نههه بدش ب من🤣بخدا اینارو تو تلویزیون میبینم کلی سینه دارن میگم هی خوشبحاشون چقد لباس قشنگه با سینه

من که حاضرم صاف باشم اصلا قشنگیش ب دردش نمی ارزه