2777
2789

سلام ما چند وقته عقد کردیم و واقعیتش دختر عموم خیلی با نامزدم صمیمی برخورد می کنه 

ما دوتا همبازی بچگی بودیم و همسرمم چون میدونه من و دختر عموم باهم صمیمی بودیم

در جواب دختر عموم صمیمی برخورد می کنه باهم میگن و می خندن 

مثلا دخترعموم به شوخی میزنه به نانزدم و فحش میده

و دخترعمومم خیلی روابطش با مردا خوبه 

همین باعث شده من اصلا حس خوبی به این صمیمیت ندارم 

اینم بگم رفت و امدمون الان در حد سالی یک باره چون شهر دیگه ای زندگی می کنن 

ولی خب توی اینستا همو فالو دارن 

به نظرتون برخورد درست چیه؟ 

من دوست دارم با همسرم صحبت کنم بگم زیاد رو نده بهش 

نظرتون؟ 

دیگه رفت و آمدتون کمه همین کافیه

یه چیزو زیاد برای همسرتون بولدش نکنید به چشمش میاد

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترعموت ازون آویزوناس و ممکنه زندگیتو بهم بزنه

قطع ارتباط کن دوست صمیمی چیه بابا

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

اگه عقد هستی فرصت داری قشنگ ببین چقد به درخواستت اهمیت میده چون ازدواج های موفق هرکی بگه فلانی همجنسمه میشناسم کردم داره همسرش کنارش میزاره

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🫡 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

اگه عقد هستی فرصت داری قشنگ ببین چقد به درخواستت اهمیت میده چون ازدواج های موفق هرکی بگه فلانی همجنس ...

کرم داره

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🫡 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

فکر نمیکنم منظوری داشته باشه چون با همه اینجوریه شمام سالی یه بار از حساسیتت کم کن

از همینایی که میزنن به مردا ؟

چقد جلف و چیپ