2777
2789
عنوان

آقایون داداشام...

354 بازدید | 19 پست

اقایون نی نی سایت

کاری به اوناییتون که خیلی واضح اسم خودشون و گذاشتنو خودشون و زن جا نزدن ندارم...

روی صحبتم  با شماست اقای عزیزی که اینجا حامله میشی...میزایی...وَ....

هدفت چیه ک اصرار داری بگی زنی؟ والا ما زنیم خیلیم خوب نیستا!!!

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه تجدید نظری بکن...

بعدم اینجا همش تاپیک اشپزی و خواهر شوهر و جاریه! چیش جذابه براتون!؟ هردفعه یه تاپیک جنجالی میزنید که مثلا محبوب بشید؟

سایتای دیگه ای برای این کارا هست😕

ولمون کنید توروخدا...

یکی میخواد فلان جای جنینش بزرگ شه یکی میاد از فحشایی ک داده میگه...من خسسسسته شدم😓

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استااارتررر برو سر درسو مشقت اینجا چیکار میکنی اخه مرسی اه

عزیزجون من تا درس و مشفمو نخونم نمیام اینجا...دوروزه نیستم

پاشو بدو برو سر درست دختر

۱۴۸ روز دیگه کنکور داری

پاشو تا مامانتووصدا نکردم

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

ادم خودشو میبنده به رگبار درس خوندن برا استراحت میاد اینجا خسته تر میشه😭😢

استارتر میری سر درست یا بیام با دمپایی ابری خیس بزنم تو سرت😡😡

😂

نه تنهافقط اوناییکه خودشونوزن زدن،،اون اقایونیم گه باکاربری مرداومدن اونارهم بگین واقعاواسه چی میان؟؟

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
خودت گفتی دعوات کنیم 

اخه الان بحث جدیه

منم یه امضا گذاشتم که از خود زنی بدتره هرجا میام یچی بگم هی مگین تو حرف نزن برو درس بخون😀