2777
2789
عنوان

خستم از زندگی

354 بازدید | 17 پست

دوماهه زایمان کردم خیلی افسردم نوزادم خیلی ادیتم میکنه شوهرمم بهانه گیر شده خودمم خستم دوس دارم بمیرم طفلی دخترم ک گیر مادر پدر بی صبر افتاده ......دلم واسش میسوزه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایناطبیعیه عزیزم.بااومدن بچه خواب به چشات حرومه.ههههه.تحمل کن و صبوری شوهرتم چون میزان توجهت بهش کمه و بعد زایمان نتونسته رابطه داشته باشه اینطوریه باهش کناربیا یجوری

دوتا تاپیک بااین عنوان😩

آره دیدی ؟! تازه دوتا تاپیک دعوا با شوهرم پشت هم بود چن دقه پیش 😓

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
ایناطبیعیه عزیزم.بااومدن بچه خواب به چشات حرومه.ههههه.تحمل کن و صبوری شوهرتم چون میزان توجهت بهش کمه ...

همه بهم میگن صبر کن و کوتاه بیا پس من چی چرا کسی ب من توجه نمیکنه و کمکم نمیکنه....

دیونم کردن پدر و دختر 

دیوونم کردن پدر و پسر

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

اولشه همه همین طورن یکم به خنده وادابیوفته جونتون براش در میشه باید صبورتر باشین و سعی کن وقتایی که خوابه استراحت کنی تا انرژی کم نیاد من شش ماه نخوابیدم وبا یک بچه سه ساله ویک بچه نوزاد که فقط داد میزد بیدار بود ولی گذشت البته بچه من مشکل کلیه داشت ومانمدونستیم...

به نام خدایی که دغدغه ازدست دادنش راهرگزندارم..  
همه بهم میگن صبر کن و کوتاه بیا پس من چی چرا کسی ب من توجه نمیکنه و کمکم نمیکنه....

همه همینطورن.بیشتر مردا درک درستی از احساسات زن ندارن.ولشون کن بیخیال منم بیخیالم اینطوری بهتره‌.ارزوی یک مرد خوب به دل بعضی زنامیمونه.که درکشون کنه و محبت کنه.شبتون خوش.

دخترمنم متاسفانه مشکل کلیه داره و خیلی درد میکشه شن ریزه داره تو کلیش

عزیزم نمی دونی دلیل ایجاد سنگ تو نوزادا چیه از دوران جنینی داشت؟

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من