2777
2789
عنوان

معرفی نذر و ختم مجرب❤️❤️

55 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان

میشه ی ختم یا نذر یا هرچی بهم معرفی کنید که تمام مشکلاتم رو حل کنه؟؟؟

مشکلات زیادی تو زندگیم دارم.هم شخصی هم خانوادگی

جادو و طلسم و چشم زخم،مالمون رو از دست دادیم،بیماری اعضای خانواده،جدایی و نفاق بین اعضا،خیانت،فامیل،دوست ،آشنا مارو اذیت میکنن،بی آبرویی،میخوام از این خونه ای که هستیم برای همیشه بریم،تو اعضا خانوادم یکی منو اذیت میکنه، مشکلات شخصی خودم 

می‌خوام همش حل بشه

میشه کمکم کنید🙏🌹

اصلا شاید به درد بقیه هم خورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز جعفر بن طیار به روش ساده؟؟چجوری من تا حالا نخوندم میشه توضیح بدی🙏🌹

عزیزم حاجت محال گرفتن ازش بارها 50 نفر باش ازذواج کردن خوشبخت شدن حتی زن مطلقه 50 ساله که 3 تا داماد داشته همسایه ما بوده بش یاد دادم با وکیل مجرد ازدواج کرده یعنی خود خود معجزه است اگه شرطش، را رعایت کنی ترک گناهه ومداومت هرروز هروز بخونی تا آخر عمرت بخون یعنی زندگیت زیر رو میشه تو خوشبختی غلت میزنی هرچی چشم زخم انرزی منفی دعا این‌است میشوره میبره حتی ممکنه خواب ببینی بت بگه مشکلت علتش چیه من خودم بعذ خوندش خواب دیدم متوجه شدم دو تا دورکعت بخون شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعدش 300 بار تسبحات اربعه بخون تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر. بینش حرف نزن. اینجا سرچ کنی همین سایت خیلی ها حاجت محال گرفتن منم به هرکی گفتم حاجت روا شده بی برو برگرد زیارت عاشورا نخون یا فقط سلامش را بخون چون لعنت داره انرژی منفی داره یا فقط سلامش، را بخون یا کلا نخون همین نماز جعفر بخون هدیه کن به امام حسین. کلا دعاهایی که لعنت نفرین دارن شاید باعث اجابت بشن ولی بعد چند مدتی کارما ایجاد میکنه یعنی ممکنه مشکلت با لعنت اینا حل شه ولی مشکل جدید درست میشه فقط نماز جعفر برا آزادی زندانی برا فقر برل بارداری برا همه چی معجزه است اینجا سرچ کن خودت بخون کیا حاجت محال گرفتن

عزیزم حاجت محال گرفتن ازش بارها 50 نفر باش ازذواج کردن خوشبخت شدن حتی زن مطلقه 50 ساله که 3 تا داماد ...

مرسی عزیزم

امیدوارم هرچی میخوای خدا بهت بده❤️

عزیزم حاجت محال گرفتن ازش بارها 50 نفر باش ازذواج کردن خوشبخت شدن حتی زن مطلقه 50 ساله که 3 تا داماد ...

متوجه شدم گفتی هر روز بخونم اما نرمالش چند روزه؟؟؟