2777
2789
عنوان

خیلی دو دلم

59 بازدید | 3 پست

من عقد هستم.سه چهار روز پیش سر یه موضوع خیلی الکی همسرم بهم توهین کرد مسئله اصلا چیز بزرگی نبود اما اینقدر توهین کرد که دعوامون شد و قهر کردیم.این چند روز بدون این که ازم عذرخواهی کنه یا از دلم دربیاره یا بگه بیا در موردش حرف بزنیم هی میگفت بیا بریم عید دیدنی خونه فلانی و فلانی...منم چون واقعا ناراحت بودم هیچ کجا نرفتم گفتم نمیشه منو ناراحت کنه بعد به روی خودم نیارم دنبالش برم.حالا امروز عموش دعوتمون کرده من گفتم دنبال تو هیچ کجا نمیام.اونم گفت اگه نیومدی دیگه پاتو طرف ما نمیذاری طلاقتو میدم.الان دو دلم به نظرتون کوتاه بیام یا سفت وایسم بیاد عذرخواهی کنه عموش بزرگ و ریش سفید فامیله خیلی هم با من خوبه اگه نرم متوجه میشن مشکل داریم اگه برم دیگه تا همیشه بهم توهین میکنه بعدم تهدید به طلاق به نظرتون چه کنم 

بنظرم هنوز بلد نیست ک راجب مشکلتون حرف بزنه البته نمیدونم بحث سر چی بوده خودت هم باید بدون طفره رفتن حرفت و بزنی رویارویی مستقیم با مشکلات خیلی مهمه تموم حرفایی ک ناراحتت کرده با آروم و مهربونی بزن با حرف زدن بنظرم مشکلتون حل میشه اونم خیلی لجوج نمیخاد کم بیاره

با لج بازی مشکلتون حل نمیشه حتی بگو ک تو وقتی ب من توهین میکنی شخصیت خودت میبری زیر سوال بعدا دو سال ک بگزره هیچ احترامی بینمون نمیمونه احترام خیلی شرطه تو رابطه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره سر چه مسئله ای دعوا کردین و مقصر کی بوده

هر چی که بوده ایشون کاملا نادیده گرفتن و اینکه با شما حرف میزنه و شما رو دعوت کرده،  یعنی توی دلش چیزی نیست ـ

حالا در مورد طلاق هم باید ببینیم ویژگی های خوبش چقدره که یه سری رفتارهای بدش رو نادیده گرفت ـــ 

چون هیچ کسی صد کامل نیست

من اگه بودم نگاه میکردم طرف برام چیکار کرده که ارزش داره این سری رو ببخشم یا نه ــ

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود»