2777
2789

خودتون مذهبی نباشین  شرایط چیزای دیگه طرف هم  کاملا اوکی  باشه ولی مذهبی باشه قبول میکنین؟ مثلا مامانش ایناش چادری باشه شماهم تو خانوادتون کلا ندارین

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

جبگرت خون میشه 

وسطشون با ی تار مو پیدا بشینی 100 تا حرف در میارن

اگ میتونی هم رنگ خودشون بشی

برو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هیچ وجه

زندگی با آدمی که عقایدش با خودم متفاوت باشه سخته

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

جبگرت خون میشه وسطشون با ی تار مو پیدا بشینی 100 تا حرف در میارناگ میتونی هم رنگ خودشون بشیبرو

برا من نیست جریان دختر داییم هست  حالا پسره خودش روشن فکره ها ولی خب بازم خیلی مذهبیه

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

میزان مذهبی بودن اونا و غیر مذهبی بودن شما مهمه خب، ما تقریبا خانواده مذهبی محسوب میشیم اگه کسی خیلی باهامون فرق داشته باشه طبیعتا احساس راحتی نداریم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

نمیتونی دوام بیاری

کلا باید توی یه سری موارد به خصوص خط قرمزهای دینی شبیه هم باشید به قولی هم کفو باشید

من الان دارم توی خانواده همسرم اذیت میشم ما مذهبی بودیم و هستیم اینا فقط دکور خانواده شون مذهبی بود و بعد ازدواج فهمیدم دو رو هستند و واقعا سخته

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ببین میتونی کناربیای؟اینجاروزی یکی دوتا تاپیک میبینم توسروکلشون میزنن ازچادرمتنفرم وشوهرم دخترمو نمی ...

نه ببین کلا گیر نیست اینطوری شنیدم  روشن فکره

برا من نیست جریان دختر داییم هست حالا پسره خودش روشن فکره ها ولی خب بازم خیلی مذهبیه

ببین هرچی بگه روشن فکر 

فرهنگ متفاوت، اذیت کنندس

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بستگی داره مذهبی بودنشون درچه حد بعضی ی کار میکنن از نماز وحدت فراریت میدن نگید نه دوست من الان اینجوری شده ازدست مادرشوهرش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم