2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیکمو قفل کردم عزیزم،از چه جهت میگین که من ارزشمندم؟🥺

ببین وقتی گناه میکنی خدا برات ناراحت میشه که خودت رو الوده کردی چون بلخره عواقب داره .اماوقتی سعی میکنی خودتو نجات بده خدا ازقبل هم بیشتر دوستت داره چون داری کمک میکنی اون نوری که خدا دروجودت قرار داده رو مثل کودکیت دوباره شفاف کنی وقتی گناه میکنی وجودت کدر میشه وقتی توبه میکنی به خالص بودن نزدیک میشی  این خیلی ارزشمنده .

لایک نکنید .توروخدا 
ببین وقتی گناه میکنی خدا برات ناراحت میشه که خودت رو الوده کردی چون بلخره عواقب داره .اماوقتی سعی می ...

ممنون عزیزدلم دورت بگردم دلگرمم کردی😔

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

ممنون عزیزدلم دورت بگردم دلگرمم کردی😔

واقعیته .باور کن انقدر الان امام زمان از پاکی تو خوشحاله .انقدر خدا بیشتر از قبل دوستت داره .مواظب خوبی ها وپاکی هایی که با تزکیه نفس باز پس گرفتی باش .همین راه رو ادامه بده .دنیا وآخرتت رو خریدی .

لایک نکنید .توروخدا 
ببخشید ذکر استغفار گفته بودین چقد مونده و اینک ذکرو میش تایپ کنید

خیلی زیاد دارم .ذکرش اینه اَستَغفِرُاللهَ ربّی و اتوبُ اِلیه 

هرچی میخونم جلو نمیرم کمکم میکنید ؟ توی فشاریم .

به بقیه هم نمیتونم بگم میترسم تعداد درست نخونن یا فراموش کنن ناقص بشه .مشکلمون حل نشه

لایک نکنید .توروخدا 
خب من فلا هزارتاشو میگیرم .. تاپیک بزنید مشارکت میکنن زودتر تموم میش 🌱

تاامشب میخونید تا بنویسم هزار تاشو ؟ آخه من کاربرارو که نمیشناسم و  میترسم یادشون بره بخونن تعداد کامل نشه .

لایک نکنید .توروخدا