2777
2789

کار نظامی برای زن ها سخته؟!

میتونن هم به شغل شون برسن هم به زندگی شون؟!

نظامی بودن روی اخلاق و رفتار شون تاثیر نداره؟!

داداشم خودش نظامی میخواد زن نظامی بگیره 

نمی دونم چرا حس خوبی ندارم سر اینکه شغل دختره نظامیه 

خود دختر دختر خوبیه اما شغلش یکم به نظرم داستان داره

با داداشم بحثم شد گفتم نظامی بدرد نمیخوره نمی تونه زندگی برات جمع کنه گفت به تو ربطی نداره

دختری از دیار آفتاب ☀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر خالم نظامی متولد۵۹ تاحالا یه خاستگام نداشته

خیلی ظریف و زیباس نمیدونم چرا چشه

امیدوارم خدا کمکش کنه و بزودی اونم عروس شه با یه همکارش

ولی چنباری دیدم بااخم ب منو شوهرم نگاه کرده اخه منو چنبار بچه بودم پوشکمو عوض کرده😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وقتی داداشت خودش نظامیه یعنی همه ی سختی و مشقت های ی نظامی رو میدونهپس با علم کامل داره ازدواج میکنه

می دونی چیه 

نظام برای خود مرد هاش سخته 

خیلی ها میرن سمت نظام میبینن نمی تونن تحمل کنن انصراف میدن 

از این رو میگم نظامی که برای مرد هاش سخته دیگه برای زنش چی می‌تونه باشه 

دختری از دیار آفتاب ☀️

والا ما تو اقوام دور یه مورد داریم که خیلیم زن خوب و خانومیه و همه چیه زندگیشم سر جاشه هم به کارش میرسه هم شوهرش و بچه اش. یه مدت حتی پرستاری مادرشوهرشم که سکته کرده بود میکرد. 

زن اگر زندگی کن باشه نظامی باشه یا معلم باشه یا خانه دار در هرصورت زندگیشا جمع میکنه

اگرم زندگی کن نباشه به هیچ‌عنوان زندگیشا جمع نمیکنه

یکی از آشناهای ما نظامیه خیلی هم به خونه و زندگیش و بچه وشوهرش میرسه ...

زن خصلتش لطافته...مهربونی...گذشت..مادر بودن...نه سر وکارش با متهم و الفاظ زننده و جرم و جنایت...

عزیزم تگزاس و آمریکا که نیست😂 ایرانه

توی ایران بخش نظامی خانما معمولا با این چیا اصلا سر و کار ندارن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

والا من که کلاً خوشم از نظامی نمیاد زن و مرد هم نداره 

ولی اینا چون نظامی ان خودشون به نظرم اتفاقاً خیلی هم خوبه 

هر دو شون هم از شرایط هم خبر ندارن 

والا زن های نظامی هم همچین کار سختی ندارن(اونطوری که شما میگین اگرنه هر کاری سختی خودش رو داره) باز تو فیلما چهار تا مأموریت میرن تو واقعیت یا پشت میزن یا میرن یه دستبند میزنن میان 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

عزیزم تگزاس و آمریکا که نیست😂 ایرانهتوی ایران بخش نظامی خانما معمولا با این چیا اصلا سر و کار ندارن

اگه تو سپاه خدمت میکنه ک اداری و فرهنگی کارمیکنن

ولی اگه فراجا و کلانتری حتمن وحتمن سر وکارش با متهمه

والا من که کلاً خوشم از نظامی نمیاد زن و مرد هم نداره ولی اینا چون نظامی ان خودشون به نظرم اتفاقاً خ ...

یعنی همون ماموریت هم نمیرین؟!🥲 ای خداااا چرا اینجا اینطوریه اونوقت من به عشق ماموریت حاضر بودم با چادر برم ولی الان که ماموریت هم نیست پس همون معلمی خودم بهتره

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩