2777
2789
عنوان

عفونت

81 بازدید | 10 پست

من پنج روزه عفونت ناحیه ممنوعه گرفتم

یعنی هررررر کاری که بگید انجام دادم 

پماد زدم، جوش شیرین، اب نمک، قرص مترانیدازول ، ژل شستشوی بانوان ، اصلا شلوارم پام نکردم همش دامن داشتم 

حتما خشک کردم 

ولی بازم ول کن نیسستتتت 

راهی ندارید؟ دکتر نمیتونم برم هم الان عیده هم واقعا روم نمیشه😑

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

با یکی دو روز نمیشه ک باید مدت طولانی اینکاررو انجام بدی چون کم کم عفونتت شدید شده زمان بره درمان بشه 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مترونیدازول خوردی؟ 

روزه میگیری؟ 

آنتی بیوتیک مصرف کردی؟

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

علایمش چیه عفونت؟

خارش خیلی خیلی شدید دارم 

درحد مرگ بالا و پایین میپرم از خارش😐

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

مترونیدازول خوردی؟ روزه میگیری؟ آنتی بیوتیک مصرف کردی؟

اره خوردم  مترونیدازول 

نه روزه نمیگیرم 

انتی بیوتیک هم نخوردم

میدونی ممکنه خطرناک باشه؟چرا روت نشه دقیقا؟ممکنه این مشکل برای هرکسی پیش بیاد لطفا برو دکتر و از جلو ...

واقعا سخته بخوام باز کنم😑

خطرش چیه مگه واای؟

اره خوردم مترونیدازول نه روزه نمیگیرم انتی بیوتیک هم نخوردم

آب زیاد بخور 

مترونیدازول هم هر ۴ ساعت یکی بخور ، فردا حتما برو دکتر 

پونه دم کن بخور آنقدر خوبه برای انواع عفونت ها

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

واقعا سخته بخوام باز کنم😑خطرش چیه مگه واای؟

عزیزم ممکنه عفونت برات دردسر بیشتری ایجاد کنه 

درصورتی ک میتونی با ی نسخه دکتر رفتن خوب بشی 

درضمت مترونیدازول نخور از جلوی خودت