2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا میخوام cvs بشم ، باید کاریوتایپ جنین رو بررسی کنن؟کسی تجربه ی مشابه نداره؟

من باردار نمیشم تورو خدا به حق این ماه برام از ته دل دعا کن این ماهو باردار بشم ...نگرانم نباش بچت هیچیش نیست 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
من باردار نمیشم تورو خدا به حق این ماه برام از ته دل دعا کن این ماهو باردار بشم ...نگرانم نباش بچت ه ...

انشالله خدا دل همه رو شاد کنه ، انشالله خدا کمک منم کنه ، سالم باشه

گلم منم نینیم همسن نی نی شماست دقیقا،من ان تیم نزدیک ۴ بود سلفری دادم خوب بود،انومالی هم عالی بود..ولی باز استرس دارم،برای شما سالم بود انشالله؟آنومالی رفتین؟اگه رفتی میشه عدد ان اف توی سونوی آنومالی رو بگی گلم؟

گلم منم نینیم همسن نی نی شماست دقیقا،من ان تیم نزدیک ۴ بود سلفری دادم خوب بود،انومالی هم عالی بود..و ...

من آن تیم 2.14 بود . ژنتیک دادم خوب بود . سونو آنومالی هم خوب بود . Nf 2.7

من آن تیم 2.14 بود . ژنتیک دادم خوب بود . سونو آنومالی هم خوب بود . Nf 2.7

پس احتمال زیاد تو سونوی ان تی عددت خطا داشته چون معمولا تو هفته های بالاتر این عدد بالاتر میره چون برای شما پایین‌تر اومده

پس احتمال زیاد تو سونوی ان تی عددت خطا داشته چون معمولا تو هفته های بالاتر این عدد بالاتر میره چون ب ...

Nf 

که همون nt نیست 

اگه اون باشه بالاتر رفته از 2.1 به  2.7