من دوستم کلی خواستگار خوب داشت اما دوست پسر داشت دیگه دوست پسرش نیومد خواستگاریش ی ماه بعد با ی پسره عقد کرده پسره دختره رو میزاره رو سرش حلوا حلواش میکنه خود پسره هم مهریه سنگین بهش داده هم همه حقوق حق طلاق و.. بهش داده هم نزدیک یک میلیارد طلا بهش داده کل جهیزیه رو هم خریده کلا هم سه سال باهم اختلاف سن دارن اما مثلا من و دو تا دیگه از دوستام هیچکس نه دوستمون داره نه خواستگار خوب داریم نه زندگی خوبی داریم خیلی غبطه میخورم به حال بقیه نصف بیشتر دوستام ازدواج کردن فقط دو سه تامون مجردمیم ماهم کلا زندگیمون محدوده دلم نمیخواد خودمو مقایسه کنم اما آخه ما چیمون از بقیه کمتر بود
خواستگارش بیشعور بوده همه حقوق داده بهش ، حق طلاق مهریه سنگین ، جهیزیه ، یک میلیارد ، معلومه طلاق ...
برا چی طلاق بگیره شوهرش پسر خوبیه دوستش داره چهره و تیپش هم خوبه بهش محبت میکنه دائماً این که میگی طلاق میگیره بد بینی هست اگه ی دختر داخل زندگیش آرامش داشته باشه هیچ وقت طلاق نمی گیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم نگیره ولی خب خیلی این مدلی من دیدم بعد یه مدتی که همه چی عادی شده
خب کلا بعداز ازدواج همه چی عادی میشه اما کلا ما خیلی سنتی هستیم جوری نیست که سر چیزای الکی جدا بشیم کلا تو منطقه ما طلاق خیلی پایینه چون خب خانم ها میمونن میسازن