2777
2789
عنوان

دخترم خیلی سرفه میکنه لطفا کمک

110 بازدید | 27 پست

سلام دخترم ۷سالشه از روز ۲عید که بیدارشد بی‌حال و تب داشت تک و توک سرفه هم میکرد آبریزش بینی شدید هم داشت گلوش هم به شدت درد میکرد و دلپیچه بااستامینوفون سر کردم هیچی هم نمی‌خورد شب بهش کته ماست دادم صبح ینی نزدیک ظهر فرداش با استفراغ شدید بیدار شد خلاصه ما رفتیم دکتر آزمایش گرفتن خدارو شکر چیزی نبود سرم بهش وصل کردن ۳تاهم آمپول که یکیش آنتی بیوتیک بود تو سرمش زدن دلپیچه و تهوعش خوب شد اومدیم خونه داروهایی که دادن هم استامینوفن و پلان کیدز و دوتا شربت چرک خشک کن با یدونه سیتریزین 

حالا من داروهاشو دارم میدم اما سرفه های بشدت خشک دوشنبه از سرفه های این اصلا نخوابیدیم بیچاره بچم تو خواب دوشنبه سرفه هاش شدید شده و شب تا صبح سرفه میکنه لطفا کسی تجربه ای داره بگه درکنار این داروها بهش چی بدم

شربت اکسپکتورانت ضد سرفه اس

شربت پلارژین کیدز 

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر چرک خشک کن ها گلوش خشک شده

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
شربت اکسپکتورانت ضد سرفه اسشربت پلارژین کیدز

همون پلان کیدز میدم دکتر نوشته ۳ سی‌سی اما من ۵میدم آخه قبلا هم بردم دکتر ۵نوشته بود ینی اشتباه کردم ۵ سی‌سی دادم؟

همون پلان کیدز میدم دکتر نوشته ۳ سی‌سی اما من ۵میدم آخه قبلا هم بردم دکتر ۵نوشته بود ینی اشتباه کردم ...

سرفه هاش ربطی به پلان نداره، شربت بی خطری هست نترس

در کنارش با مشورت دکتر داروخانه یه ضدسرفه بخر تا کمتر اذیت شه

من اکسپکتورانت رو استفاده میکنم بعنوان ضدسرفه

سلام بهترین مورد از نظر تجربه من اینکه شما برو روغن زنجبیل یا سیاهدانه خلاصه هر روغن طبع گرمی که دارین به سینه بچه بمالین به شونه هاش بعد فرداش خوب میشه و سرفه هاش بعد دو تا سه رو کلا از بین میره من به شخصه زنجبیل خیلی خیلی عالی بود یعنی از بچه ۶ ماه بگیر تا پیر هفتاد ساله این نسخه مو بهش گفتم درمان شده

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

چیکارکنم

روتارین هم براش دم کن بزار کنارش قاشق قاشق بهش بده و بگو کمی تو گلوش نگه داره و بعد قورن بده

عسل طبیعی و خوب اگر دارید قاشق رو عسلی کن بهش بده بگو آروم آروم مک بزنه

سلام بهترین مورد از نظر تجربه من اینکه شما برو روغن زنجبیل یا سیاهدانه خلاصه هر روغن طبع گرمی که دار ...

اتفاقا الان رفتم روغن داشتم آوردم بیدار شد بزنم بهش منتها زنجبیل رو چطور میدین؟طریقه مصرفش برا بچه ۷سال به چه شکل هست

اتفاقا الان رفتم روغن داشتم آوردم بیدار شد بزنم بهش منتها زنجبیل رو چطور میدین؟طریقه مصرفش برا بچه ۷ ...

باید به سینه اش فقط بمالین بعدشونه ها کلا ناحیه شکمی به بالا ناحیه گردنی خیلی خیلی خوبه 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

روتارین هم براش دم کن بزار کنارش قاشق قاشق بهش بده و بگو کمی تو گلوش نگه داره و بعد قورن بدهعسل طبیع ...

ممنون عزیزم روتاری دارم تو خونه اما تو گوگل رفتم دیدم طریقه مصرف داره مثل چرک خشک کن نباید یهو دارو رو قطع کنی بعد برای من ساده ای نیست یه قوطیه چجوری مصرف کنم

باید به سینه اش فقط بمالین بعدشونه ها کلا ناحیه شکمی به بالا ناحیه گردنی خیلی خیلی خوبه

زنجبیل رو یا روغن زنجبیل منظورتونه؟

من روغن سیاه دونه و زیتون دارم تو خونه

ممنون عزیزم روتاری دارم تو خونه اما تو گوگل رفتم دیدم طریقه مصرف داره مثل چرک خشک کن نباید یهو دارو ...

روتارین قوطی نیستا ساشه ای هست