2777
2789

واسه همین امشب و الانه

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت هولن تو جدی نگیرهمش در حد چت و ادعاهای تو خالیپاش بیوفته یکیشون جوابگو نیستن عزیزم

اره هول ک زیاده ولی خب...

کین؟

یکیش اکسمه یکیش ازم خوشش میاد

نامزد داری ن؟؟بعد الان داری پز میدی؟؟🤢🤢🤢

منظورم دوس پسره از نامزد

منظورم دوس پسره از نامزد

باش دوس پسرتم باشع تو بجلی اینکه بلاک کنی اینارو پز میدی ک چندتا هول دنبالتن؟؟

نترس همونی ک نوشته همه چیزش تویی بخدا تویی نفر ۱۵ام لودی ک هنون دقیق نوشته برات 

اکستم فعلا تنهاس نمیتونه پیدا کنه پیش خورش گفته بذا ببینم برمیگرده

اینا پز دادن نداره ک 

اگ بلاک میکردی میریری بهشون اره میگفتی مام ایستاده تشویقت میکردیم بخاطر تعهدت