بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
نه ولی وقتی گرم کنی به شدت سفت میشه و حال ادم بهم میخوره انگار داری گوشت ادم میخوری😐البته مامان من ...
اره دقیقا بو میگیره. مخوصا کباب خونگی. حالا بیرونی ها اینجوری نمیشن چون خود گوشت نیستن. ده روزم بمونه خوشمزس. اما خونگی یه روزم بمونه بو گوسفند میگیره. یعنی میگی نبرم؟
نگاه کباب هیچش نمیشه من خودم فرداش همیشه گرم میکنم خیلیا که فکر نمیکنیم روزه میگیرن تجربه ام اینو میگه اگر فکر میکنی بچه داره بهش سرد بده با بچه هاش بخوره یا اینکه قبلش بپرس روزه ی یا ناهار بیارم
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات