2777
2789

بچه ها کباب درست کردم میخواستم برای زباله گرد ببرم اما امشب نیومد. گذاشتم توی یخچال، اگر ظهر گرم کنم ناهار ببرم بده یا خوبه بنظرتون؟  یوقت مسموم نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید روزه باشه بهش بده خودش گرم کنه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

نه ولی وقتی گرم کنی به شدت سفت میشه و حال ادم بهم میخوره انگار داری گوشت ادم میخوری😐

البته مامان من مجبورم میکنه بخورم که اصراف نشه🦍

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

نه ولی وقتی گرم کنی به شدت سفت میشه و حال ادم بهم میخوره انگار داری گوشت ادم میخوری😐البته مامان من ...

اره دقیقا بو میگیره. مخوصا کباب خونگی. حالا بیرونی ها اینجوری نمیشن چون خود گوشت نیستن. ده روزم بمونه خوشمزس. اما خونگی یه روزم بمونه بو گوسفند میگیره. یعنی میگی نبرم؟ 

اره دقیقا بو میگیره. مخوصا کباب خونگی. حالا بیرونی ها اینجوری نمیشن چون خود گوشت نیستن. ده روزم بمون ...

اگه بتونی فردا درست کنی بهتره

راستی الان که گفتی نبرم رفتم بقیه تاپیکتو خوندم چه حس خوبی گرفتم از شخصیتت دمت گرم🌚🩷

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

فکر نمیکنم روزه باشه

نگاه کباب هیچش نمیشه من خودم فرداش همیشه گرم میکنم خیلیا که فکر نمی‌کنیم روزه میگیرن تجربه ام اینو میگه اگر فکر میکنی بچه داره بهش سرد بده با بچه هاش بخوره یا اینکه قبلش بپرس روزه ی یا ناهار بیارم

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات