2777
2789

دنیا هم پر گرگ شده مخصوصا کافی شاپ که پر پسرای جوان و گاهی لات لوت حتی شنیدم اون پشت مشتها کارای ناجور میکنن من خیلی میترسم به بچه ام اجازه چنین کاری نمیدم حالا دوستم دختر ۲۰ سالش هر روز کافی شاپ حالا با کی میره دوست پسر داره و... دختره به هیچکی نمیگه مادره اصلن براش مهم نیست

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنن این مسائل به کسی ربطی نداره 

کافه اس سفره خونه که نیست

۹۰ درصد کافه ها مکان های مناسبی هستند 

منم زیاد میرم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

عزیزم اون پشت مشت ها خبری نیست دیگه انقدرام اوضاع خراب نیست

اصلا

فیلم اتوسا هم فتوشاپ بود

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

واااااا کی گفته ، مگه کافی شاپ بی درو پیکره؟؟؟ دوربین مداربشته داره بازرس دارن همیشه چک میشن کی گفته اون پشت مشت خبریه، من خودم تا قبل ازدواج یه عالمه با دوستا و همکلاسی هام و حتی با مامانم کافی شاپ میرفتم و چیزای خوشمزه میخوردم الانم کلی خاطره خوب با دوستام از اون دوران دارم حتی یه بار مدیر مدرسمون که اتفاقا خیلی خانوم مذهبی و با ایمان و اعتقادی هم بود کل بچه هارو کافه بانوان دعوت کرد و حسابی خوش گذروندیم لطفا این حرفای پوچ رو دور بریزید من حداقل صدتا کافی شاپ رفتم و هیییچ کدوم اینطوری نبودن ، الانم که ازدواج کردم و باردارم با شوهرم میریم کافی شاپ و خداروشکر میکنم که از نظر مالی شرایطش رو دارم چون واقعا حال روحی ادم خوب میشه 🙂 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

عزیزم اون پشت مشت ها خبری نیست دیگه انقدرام اوضاع خراب نیست

اتفاقا خراب پر پسر لات لوت و این دختر پره هیجان اگر افتاد توی دام عشق ناباب

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات