2777
2789
عنوان

هرچی می کشم از بی کسیه خودمه

85 بازدید | 9 پست

پدر و مادرم هرجفتشون بچه آخر خانواده و پدر و مادراشون فوت کردن از اون وقت انگار کل خانواده از هم پاشیده شد دیگه با فامیل هیچ رابطه ای نداریم اونم بشه سر عزا و عروسی که چون پدر و مادر من کوچک ترین عضو خانواده هستن معمولا بزرگ ترا رو دعوت میکنن  

عوضش مادر شوهرم  و پدرشوهرم بزرگ ترین عضو خانواده همه جا دعوت میشن و همه جا میرن کلا میگرده مادرشوهرم همش هم به من میگه شماهااجتماعی نیستین به من میگه بیا بریم فلان جا پدر من و در میاره فلان لباس و بپوش فلان آرایش و کن میگم خودم بلدم میگه نه بابا نرفتی جایی نمیری که بلد باشی منم از این بابت خیلی ناراحتم میگه من باید یادت بدم چی بگی چکار کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای دقیقا منم همین داستان داشتم... خانواده من کم جمعیت و اصلا اهل فامیل بازی نبودیم نصیب ی خانواده شوهری شدم ک هرررر شب در ک ون فامیلاشونن اخ نمیدونی پیرم کردن مریض شدم تف ب ذات ولگرد عجوزه هرجا میرن میگن اجتماعی نیس فلانه 

اسی عمیقا درکت میکنم... من اخرش ب دعوا کشید و قطع رابطه کردم هنوزم پیگیرمه زنیکه ولگرد دخترمو سوال پیچ میکنه کی میاد خونتون کسی میاد؟جاریمم ازش پرسیده اینا بیمارن واگذارکردم بخدا ولگردای عوضی بی فرهنگ

وای وای دقیقا منم همین داستان داشتم... خانواده من کم جمعیت و اصلا اهل فامیل بازی نبودیم نصیب ی خانوا ...

جالبه تو یه خانواده دوتا خواهر یکی دوست داره بگرده یکی دوست داره تو خونه باشه حالا فکر کن دو تا خانواده جدا از هم با فرهنگ متفاوت باهم ازدواج کنن دلیلی نداره بخواد مادرشوهر بجنگه بابت اینکه عروس باید عین خودش باشه به نظرم خیلی ستمه 

جالبه تو یه خانواده دوتا خواهر یکی دوست داره بگرده یکی دوست داره تو خونه باشه حالا فکر کن دو تا خانو ...

اصلا کوتاه نیا بگو من جوونم حوصله جاهایی ک تو میری ندارم مگه هم سنتم ک بیام باهات با شوهرم میخایم بریم یجا دیگه 

اصلا کوتاه نیا بگو من جوونم حوصله جاهایی ک تو میری ندارم مگه هم سنتم ک بیام باهات با شوهرم میخایم بر ...

چنان به خودش مغروره فکر میکنه جوون ۲۰سالس نمیدونی که رفته به خودش رسیده واقعا فکر نمیکنی الان۶۵سالشه