2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش پیام بدم یا نه

127 بازدید | 31 پست

سلام شبتون بخیر بزارین بهتون بگم و امیدوارم که منو راهنمایی کنید 🥺🥲

من یه دختر 25 ساله هستم و با یه پسر همسن خودم دوست شدم و از همون اولین قرار بهش گفتم که من هدفم جدی و از این حرفا که دنبال رابطه الکی نیستم و چهار ماه برای دوستی وقت داریم بعدش اگه قراره ادامه دار بشه زیر نظر خانواده ها پیش میریم بعد اونم خیلی از من خوشش اومده بود خودش ذوق بهم رسیدن و حرف ازدواج وسط انداخت

الان که چهار ماه تموم شده اقدام نکرد و از اول اسفند به من گفت که دادگاه داره به خاطر دعواش با عموش و خیلی می‌ترسه از حکم دادگاه اینکه نکنه آینده منو خراب کنه

از این طرف هم ادعای دوست داشتن خیلی زیاد داره و بهم میگه با توجه به شرایطم نمیخوام واسه تابستون هم بهت قول الکی بدم

منم خیلی ناراحت شدم و باهاش دعوا کردم الان پنج روزه حرف نمی‌زنیم و هیچ خبری ازش نیست چیکار کنم

هیچکار

بهونه هاشم دروغه خر نشو

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب بهونه آیی 

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
اون تمومه پروندشو ببندداستان بهمن ماه منه به هیچ‌وجه هم بهش پیام نده دیگه حتی برنگرداکس عزیزش بوش او ...

😐😐😐 وااااایی یعنی چی 

مگه واسه شما چه اتفاقی افتاده بود