ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1406 عنوان همه ازم الگو میگیرن ولی من ریدم 123 بازدید | 8 پست از مدل موهام و طرز لباس پوشیدنم و صحبت کردنم و...ولی من حس میکنم بیاعتماد به نفس و خنگ و اسکلمپسرای زیادی بهم درخواست میدن ولی تعجب میکنم از چیه من خوششون میادتازه من قرصم بخاطر وضعیت روحیم مصرف میکنم برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!! 1404/01/08 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chanel_chance عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 2933 عکس بده ببینمت الگو بگیرم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋❄️
نسرین1657 عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 20466 سعی بفرمایید از کلمات رکیک استفاده نکنین . نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1406 سعی بفرمایید از کلمات رکیک استفاده نکنین . عذرخواهی میکنم برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1406 عکس بده ببینمت الگو بگیرم عکس رو نمیتونم ولی مال خاصیم نیستم برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
نسرین1657 عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 20466 عذرخواهی میکنم خواهش میکنم گلم . خیلی از خوانندگان با دیدن اینجور عبارت از خواندن تاپیک صرف نظر میکنن . در صورتی که شما دوست داری افراد زیادی تاپیکتو بخونن . نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1406 خواهش میکنم گلم . خیلی از خوانندگان با دیدن اینجور عبارت از خواندن تاپیک صرف نظر میکنن . در صورتی که ... چشم گلم ممنونم برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!