خونمون یکم بنایی داشتیم اومدم خونه بابام یه هفته بمونم اصلا راحت نیستم.حس میکنم زندگیشون کسالت آور و سخته.بابام نصف روز اخبار غزه میبینه نصف روز برنامه محفل و برنامه های مذهبی.همه هم باید لال مونی بگیرن کسی حرف نزنه حتی وسط پیام بازرگانی به بچه ها اجازه حرف زدن نمیده
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
در حد نیم ساعت سر زدنی اگر برخونشون...زود برمیگردم
معذبم اونجا
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
میگه تو خواب بودی بچت سرش از بالش افتاد رو زمین درستش نکردی صدبارهی گفت درستش نکردی بعد که میگم خواب بودم میگه تکون میخوردی بیدار بودی.وای اعصابم
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
برا من که فرقی نکرده اتاقمم هنوز پابرجاست اونجا...من هوایی میشم دیگه دلم نمیخواد برگردم😄
چه خوب ما که اتاق مخصوص خودمون نداشتیم تازه کلا یه اتاق هست که یخچالم داره صدبار از رو ما رد میشه میره آب برمیداره سفره نون برمیداره.سفره رو میذاره فریزر چک میکنه یکم گوشتا رو جابجا میکنه درشو میبنده میره باز بطری آبو میاره میزاره دوباره نیم ساعت بعد دوباره آب دوباره سفره باز قابلمه🥲😵💫
خونه پدریم با این که خیلی جو شاد و آرومی داره ولی از وقتی ازدواج کردم سختمه جایی جز خونه خودم بمونم. ...
اینجا جو افسرده کننده و کسالت باری داره.بابام خونه رو پادگان کرده
خوب خونه خودشه هر طور دوست داره باید اون کارو کنه شما مهمونید پس باید تحمل کنی
کاراشو اگه ببینی هنگ میکنی نمیزاره خواهر ومامانم تلویزیون ببینن فقط اخبار و قرآن.با گوشی هم که فیلم ببینن گیر میده.به اینکه مامانم غذارو تو زودپز بپزه یا قابلمه کار داره واگه بهش گوش نده فحش میده وهمش ما رو نصیحت میکنه بی دلیل
چرا ولی حالا که خونه خودم رفتم میفهمم چه مسخرست سبک زندگیشون.استرس زا و پرتنش