2777
2789
عنوان

با چهل میلیون چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 38 پست
اره به غزه هم نزدن به یمن هم نزدن به سوریه هم نزدن ساده ای با چشمای خودتون دارید میبینید ولی نمیخوای ...

من ساده نیستم شما مثکه از هیچی خبر نداری فرق بین ایران و یمن و سوریه رو نمیدونی 

آخره صبر سبزه🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز جنگ نشده بفهمی چه خبره

کمتر از جنگم نبود این چندسال 

گرونی شدیددددد 

اعصاب خوردی و ناامیدی 

کوچیک و بزرگ ناامیدن 

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

من ساده نیستم شما مثکه از هیچی خبر نداری فرق بین ایران و یمن و سوریه رو نمیدونی

بله ما قوی هستیم و من فکر میکنم اصلا جنگی نشه چون ترس دارن ولی اگر جنگ بشه اونها حیون تر از این حرفها هستن که مسکونی رو نزنن

بله ما قوی هستیم و من فکر میکنم اصلا جنگی نشه چون ترس دارن ولی اگر جنگ بشه اونها حیون تر از این حرفه ...

من اصن بحثم قوی بودن نبود چون به نظرم بخواد پاش بیفته در برابر اون چنتا کشور چندان هم نمیشه گفت قوی هستیم

آخره صبر سبزه🌱
من اصن بحثم قوی بودن نبود چون به نظرم بخواد پاش بیفته در برابر اون چنتا کشور چندان هم نمیشه گفت قوی ...

پس بحثت چیه اگر منظورت اینکه دشمن میاد شعارمیده که ای مردم ایران ما با شما کاری نداریم و با ج ا کار داریم در اشتباهی اونها براشون من تو مهم نیستیم و مطمعن باش حمله میکنه به مسکونی در ضمن ترامپ میگه ایران قوی هست شما میگید نیست

وقتی جنگ بشه همه اینها هست و کنارش مردن هموطنانت و ترس خمپاره و....البته به نظر من نمیشه

مردن ی بار اتفاق میفت 

ولی ماهروزم داره بدتر از دیروز میش !!!!!

تا کجا باید پیش بره 

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب