2777
2789
عنوان

یه پیرزنه 😭

428 بازدید | 13 پست

سلام 

امروز سر کوچمون حلیم می‌فروشن بعد من رفته بودم شارژرمو از تو ماشین بیارم پولم نداشتم یه پیرزنه اومد جل و از یه مرده پرسید صلواتیه مرده گفت نه حاج خانم بعد پیرزنه بخدا یه جوری مظلوم گفت میتونید برا منم بخرید مرده کثافت با پوزخند گفت خانم برو خدا روزیتو جا دیگه بده  

بخدا اگه پول داشتم براش می‌خریدم کیف پولم و همچین دست مامانم بود ولی واقعا چقدر مردم بد شدن 

۲ سال خوانده خاموش بودم 🙂 گفتم بگمدیگه همین 😂 تاریخ تولدمم  الکیه جدی نگیرید 😃

دل ادمها کوچیک شده و همه دنبال منافع شخصی، من همچین مواقعی اگه نتونم کمک کنم عذرخواهی میکنم و واقعا اگه در توانم باشه کمک میکنم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مردم دیگه شکم خودشونم با بدبختی پر میکنن هیچی نمیمونه که ادم بخواد به فقرا بده

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما درسته عزیزم 

ولی ای کاش بجای اینکه با پوزخند جواب بده می‌گفت ببخشید نمیتونم 

۲ سال خوانده خاموش بودم 🙂 گفتم بگمدیگه همین 😂 تاریخ تولدمم  الکیه جدی نگیرید 😃

من نمیدونم اون خانم واقعانیازمندبوده یانه ولی هستن آدمایی که خودشونوبه مظلومیت میزنن تاملت گول بخورن وکمک کنن بهشون 

مردم توی خرج ومخارج خودشون موندن ،دیگه پولی واسه کمک نمیمونه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
شاید سن و تجربه اون اقا از شما بیشتر بوده یه چیزی تشخیص داده

درسته

اینقدر خیلیا دروغ میگن

همین حرم امام رضا

یه باند تشکیل دادن زیر نظر گرفتن اونایی رو که ژتون دستشونه،بهم دیگه زنگ میزنن دونه دونه با گردن کج و بچم مریضه و ..... غذا میگیرن.

فقیر واقعی از گرسنگی میمیره ولی زیر منت کسی نمیره، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

والا ما هم یک مدت پیش یک پیرزن مظلوم تو سوپر مارکت دیدیم بابام دلش براش سوخت گفت چند قلم جنسی که گرفته رو حساب میکنه حالا هی بهش اضافه میکرد روغن و گوشت و مرغ و ...بابام حساب کرد و گفت ایراد نداره بعد چند ساعت تو خیابون کار داشت دید یک ماشین شاسی بلند اومده دنبالش اینم کلی کیسه خرید داره جا به جا میکنه و میذاره تو ماشین فهمید کلا شغلش اینه بهش گفت اگر اینارو استفاده میکنی نوش جونت ولی اگر میبری که بفروشی بدون اون پول سهم زن و بچه من بوده که بهت دادم از این پول خوبی و خوشی تو زندگیت نمیاد به همین دلیل واقعا اعتماد کردن سخت شده ما هم نه پیرزنه رو میشناسیم نه مرده رو پس نمیشه قضاوت کرد

ده پونزده سال پیش سوار تاکسی شدم یه مرده شروع کرد با موبایل حرف زدن و گریه کردن و میگفت چاقو رفته تو چشم بچم و باید برم بیمارستان و پول همرام نیست انقدر قشنگ نقش بازی میکرد منم ادم شناس تا دیدم گفتم این کلاهبرداره و کنارم نشسته بود راننده تاکسی قشنگ ببخشید خر شده بود که بهش پول بده و ببرتش بیمارستان 

قشنگ بعدا خوندم که شگرد کلاهبرداری بود