زمستون_زیر_بارون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8155 عنوان دوره کوین ترودو درمورد قانون جذب 68 بازدید | 7 پست یه دوره ایش رایگان هست توی اینترنت بزنید میاد مدت محدود رایگان گذاشتنشسه قسمته قسمت اولش گوش دادم اصلا نفهمیدم چی گفت کسی گوش داده برام بگه چی میگفت؟اگرم بعدا گوش دادین بهم بگین لطفا اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫 1404/01/07 | 22:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmaryam933 عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 40 سلام من تا سطح ۵ گوش دادم عزیرم کجاشو متوحه نشدی میتونم کمکت کنم
زمستون_زیر_بارون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8155 سلام من تا سطح ۵ گوش دادم عزیرم کجاشو متوحه نشدی میتونم کمکت کنم سلام کلا نفهمیدم چی میگفت میتونی هرچی فهمیدی توضیح بدی چیکار باید کرد چطوری جذب کنیم اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
زمستون_زیر_بارون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8155 بسیار دوره عالی هست من با این دوره جذب های عالی داشتم همین دوره شو؟ یا بقیشم گوش دادی؟ چون زیادن دوره هاش چیکاراکردی میشع بگی اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
زمستون_زیر_بارون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8155 بسیار دوره عالی هست من با این دوره جذب های عالی داشتم بعد این که چیزایی که جذب کردی از قصد بهشون فکرکردی تا جذب کنی؟ یا خودبه خود یهو اومد تو ذهنت؟ اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
mmaryam933 عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 40 اینجا نمیتونمویس بدم ایدی تلگراممو بدم میتونی اونجا پیام بدی ک ویس بدم اگه میتونی شخصی درخواست بده ک ایدی مو بدم بتونم ویس بدم چون طولانیه کلا باید از اول توضیح بدم من تا سطح ۵ گوش دادم