2777
2789

فکرم درگیره خواهشاً نظر بدید امشب راحت بخوابم 😂💔 

سر یه کاری که ماهانه ۱۰ تومنه ینی حقوق اداره کار و حالا احتمال زیاد بعد از عید بیشتر میشه حقوقش

تو یه شهر دیگه هست که حدودا ۳ ساعت راهه تا خونه و باید توی اون شهر زندگی کنی و خانوادت هم نیست 

میتونی خونه کرایه کنی یا اگه خییلی بخوای صرفه جویی کنی تو پولت باید بری خوابگاه که ماهانه ۲ تومن حداقل هست .

احتیاجی به پول این کار ندارم ولی سابقه به حساب میاد ، کارش هم آسون نیست شیفت شب هم داره 

توجه کنید که دوماه دیگه ۱۹ سالم میشه 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

اونایی که الان سرکار هستن ۲۰ ملیون فقط عیدی گرفتن ، خودم علاقه ندارم ولی امشب مبلغ عیدی رو شنیدم وسوسه شدم 😂اما کلا کاری پر استرس پر از سختی و با حقوق کمه 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دو روزه ی کاری رو شروع کردم ،، ۱۰ تومن . پنجشنبه جمعه تعطیل با دو روز مرخصی در ماه . بیمه هم داره . ۴ ساعت صبح و ۴ ساعت عصرها . دو دلم برم . زیاد بند پولش نیستم ،، بیشتر از بیکاری خسته شدم و تو خونه نشستن! میگم اینجوری هم ی اعتباری گرچه کم بدست میارم هم ی پول تو جیبی . اگه وجه اجتماعی داره بنظرم برو 

کرایه رفت و امد و سر زدن به خانوادت هست خوراک هست خوابگاه هست اجاره که کلا حقوقت میره

پس ینی حتی اگه حقوقش هم بره بالا باز نمی ارزه 

نه در سن توالان وقت درس خواندن و زبان یادگرفتن اینا هست

خودمم هم عاشق دانشگاه هستم 

ولی برای چون برای مدرک این کار سه سال زحمت کشیدم دو دل شدم 

هیچی بهتر از درس نیست 

مگه کجایی که مجبور باشی برا کار بری شهر دیگه ! اونم یه کار معمولی که داری میگی ده تومن حقوقشه... فکر کنم دلت میخواد از خانواده ت فرار کنی بیشتر... مگه اجاره خونه الکیه... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
مگه کجایی که مجبور باشی برا کار بری شهر دیگه ! اونم یه کار معمولی که داری میگی ده تومن حقوقشه... فکر ...

خودم به کار علاقه ندارم 

ولی حیفم ازین میاد که سه سال براش زحمت کشیدم و الان همه بچها تو این حرفه سرکارن 

من نیاز مالی ندارم اصلا ، ساید ماهانه دوبرابر برابر این پول فقط خرج آرایشی میکنم ولی امشب دوستم گفت اینقدر عیدی میگیره و عادت کرده بهش وسوسه شدم 

خودم به کار علاقه ندارم ولی حیفم ازین میاد که سه سال براش زحمت کشیدم و الان همه بچها تو این حرفه سرک ...

خب مگه کجا هستی، چجور شهر خودتون نیست 

امضا ندارم اثر انگشت زدم