2777
2789
عنوان

پسر سوپری سر کوچمون😐🤦🏻‍♀️

138 بازدید | 14 پست

رفتیم دلستر بخریم بابام پرسید چقد میشه گفت ۳۵، به پسره گفتم روش ۳۰ زده بعد با یه حالت چهره ی گرفته جواب داد قیمت قدیمن اینا گرون شده😑🤦🏻‍♀️

ده آخه اگه قیمت قدیمه پس چرا تاریخش جدیده ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم پریروز یه نوار بهداشتی گلریز  گرفته بود روش پر  خاک بود آورد فهیمدم مال سالها پیشه  روش زده بود ۸ هزار  مال ۷ سال پیش ..۴۵ هزار گرفته بود ..بردم پسش دادم چقد حروم خور شدن بعضیا ،قشنگ معلوم بود از انبار آورده بودن اصلا مارک گلریز این مدلی دیگه نداره این رنگ ...بعدشم توهنوز به قیمت روش نگاه میکنی ...اینا از قبلم داشته باشن  تو انبار به روز میکنن میدن به ملت ...،خیلیام قیمت همینه ..دیگه کارت بده بکش به اینا هیچی نگو ..پول هیچ ارزشی نداره الان 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

من پوشک گرفتم روش نوشته ۵۲ اما۷۰ تومن حساب کرد....ب پدرش لعنت....قانونی نیس که اینا دارن خون مردمو م ...

دقیقا مثل پست من ..یعنی بعضیا جنس قبل دارن  تو انبار روش میکشن ..میگن ما که باید باز پول بدیم گرونتر بخریم همینو گرون میدیم ..حق الناسی گردن خیلی از این سوپریاست و فروشگاههای دیگه فرق نمیکنه حتی اونی که لباس میفروشه کلی میکشه روش ، آرایشگرها  ..سود حد واندازه داره ..ببینم اون دنیا میتونن حلالیت بگیرن حرومشون بشه ..پولی که با زحمت بدست میاد مفت میکنن توجیب ..نمیدونم شب چطوری سر رو بالشت میزارن ..با وجدان واقعا کم پیدا میشه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

راست میگه قیمتا ثبت سیستم میشه دست فروشنده نيست واقعا

بابا چه سیستمی فروشگاه نیس که یه سوپری سادس قیمتارو واسه خودش کم و زیاد میکنه همونو از جای دیگه بخری به قیمت میدن