ببین من یه بنده خدایی رو دیدم گفتم کی حاضره با این ازدواج کنه یا دوس بشه و..
دوهفته بعدش دیدم دارم براش گریه میکنم
عاشقش شدم🤣🤣🤣🤣
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستم نمیدونه من میخوامش، پسره بنده خدا رفته پای تخته دوستم تو گوشم میگفت وای خدا این چقدر زشته و... هیچی دوستم از چشمم افتاد😂😂😂
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
درک میکنم، ولی باید قبول کرد که ما معمولا توقعمون از نزدیکانمون بیشتره، و ممکنه دیدن یه چیز کوچولو ازشون که باب میلمون نیست، برامون خیلی بزرگ و سنگین بنظر بیاد، با اینکه باید برعکس باشه و بخاطر علاقهای و نزدیکیای که باهاشون داریم، باید روی خیلی چیزها چشم بپوشیم
خود من که اینجوری هستم ولی هنوز نتونستم خودمو اصلاح کنم