2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😭

93 بازدید | 3 پست

سلام خواهش میکنم کمکم کنید دختر ۱۵ ساله ای هستم واقعا دیگه خسته شدم من افسردگی شدید و تیک عصبی و مشکل خواب دارم و واقعا اصلا زندگی خوبی ندارم خانوادم همش اذیتم میکنن الان یه هفته از عید گذشته همش تو خونه تشستم بیکار بدون تفریح واقعا خسته شدم همش ففط سفر رقتن بقیه و خوشگذرونی هاشون میبینم خودم نشستم تو خونه خانوادمم اصلا براشون اهمیت نداره دیگه خسته شدم از فضای مجازی😭😭قبلا یواشکی شبا برای اینکه بخوابم مجبور بودم الپرازولام مصرف کنم الانم هرروز ایبوپروفن توروخدا کمکم کنید لااقل یه راه حل خودکشی بگید چیکار کنم 😭😭هیچ تفریحی ندارم بیرون هم تنهایی اجازه نمیدن برم😭تو عیدی که همه پی تفریحن من باید بمونم خونه بعد خودشون به مریضی میزنن که نرن سالی یبار به زور میبرن منو سفر 😭این یک صدم مشکلات منه بقیش که نگم براتون من واقعا نمیدونم چیکار کنم با این خانواده سمی😭

ولی اینایی که تو گفتی اصلا مشکلی نیس که بخوای خودکشی کنی والا ماهم عید.وخونه بودیم قرار نیس خودمون و بکشیم کع

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی بلوغی جوگیر شدی. حالا ما که سی سال مونه هرروز گردش و خوشی داریم؟! یا دعواست یا بی پولی یا مریضی... زندگی که اینستاگرام نیست هی بخوری و بگردی و شنگول باشی. میدون جنگه عزیزم. پاشو یه تکونی به خودت بده. یه کاری کن که حداقل یه کم حالت بهتر شه. وضع هممون همینه فقط باید دووم بیاری همین!