2777
2789
عنوان

اسم بدین برای نماز شب ✨️

84 بازدید | 21 پست

برای منم دعا کنین ممنون میشم 🫂😊

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

به اسم تیچرک

مرسی ازت🙂🪷🩷

منم برا حاجت روایی شما ۱۰ تا صلوات میفرستم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمم طلا 

لطفا دعا کن بتونم درس بخونم و کنکورم چیزی که میخوام قبول بشم 

خدا خیرت بده الهی که حاجت روا بشی خودتم 💖

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
@سوییفت @گلنازززم2 @اعتصامی @آرزوهام3 اینم اسم دوستان عزیزم

ممنونم

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

زینب برای شفام‌و ازدواج خوب و به زودی ام دعا کن

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

ازدواج موفق و عالی

پردیس

نیلو

ریحانه

زینب

معصومه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

لطفا از ته دلتون دعا کنید هر چه زودتر شاغل بشم در ارگان مدنظرم😔🙏🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نازنین حاجت روا شی🥲

حتما عزیزم انشالله حاجت روا میشی 💚

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

به اسم تیچرکمرسی ازت🙂🪷🩷منم برا حاجت روایی شما ۱۰ تا صلوات میفرستم

ممنون گلم 

چشم حتما ❤️

برای حل شدن مشکل مالی و ازدواج من و برادرم دعا کنید لطفا 🙏 صدیقه

حتما دعات میکنممم