2777
2789
عنوان

وای داداشم یک ملیون چاقو خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازش بگیرین نبره بیرون 😐خدای نکرده اتفاقی میفته غیر قابل جبران چند سالشونه چرا انقدر پول تو جیبی دار ...

خیلی پول میدن بهش حالا اگه بفهمن چاقو خریده کلی دعوا راه میندازن من میخوام بگم بهشون

تو اون سن خیلی کنترل روی هیجانات خودشون ندارن

از مجازاتش بترسونش بگو بده برت نگه دارم تا به سن قانونی برسی

این چاقو باهاش باشه حتی استفاده نکنه هم حبس داره 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خیلی پول میدن بهش حالا اگه بفهمن چاقو خریده کلی دعوا راه میندازن من میخوام بگم بهشون

با دعوا نمیشه عزیزم 

منطقی توضیح بدین بهش 

نباید انقدر پول تو جیبی داشته باشه بچه 

برای خودش ضرر داره 

از هر نظر 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

به چه درد میخوره نگهش دارم؟

بابا من بخاطر اینکه ممکنه غافل بشه ازش استفاده خطرناک کنه گفتم یجوری ازش بگیری همراهش نباشه .اصلا ولش کن هر چی خودتون صلاح میدونید 😄

لایک نکنید .توروخدا 

کاش هیچوقت ازینجور چیزا نخرن بچه ها و بزرگترا 

هیچ مبارک باد و تعریفی نداره 

جاش میتونن کلی چیز بدردبخور و بی دردسر بخرن 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

ترس منم همینه حالا مهمونا برن میگم به بابام

اول ببین میذارتش توخونه یا میده بهت بعد به بابات بگو اگر دعواش کنید دیگه هرچیزی خرید یا هرکاری کرد ازتون پنهان میکنه

لایک نکنید .توروخدا