2777
2789
عنوان

کدبانوهایی ک بلدن با شیر ماست درست کنن بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شيرت بايد به حدي سرد باشه كهانگشتتو زدي داخلش نسوزه ولي گرما داشته باشه ماست هم براي يه پاكت شير ٥ ...

شیرو زیادی فک کنم ولرم بود ماستم کم بود این مقداری ک شما میگی الان این شیر بدرد نمیخوره یعنی😥

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.

نه خراب نیست  .همون  ظرف رو  برای  سه چهار مین  بذار روی گاز  و  زیرشو روشن کن پاش بمون  دستتو  بزن به اطراف دیگ  تا ببینی  دستات  از گرم  کمی  بیشتر گرمای ظرفو  حس میکنی  و تقریبا  گرم نزدیک  به داغ حدود  ۵ مین  با شعله  متوسط کم  تا گرم بشه و سریع دوباره  روشو بپوشون  و جای گرم  بذار  میبنده دوباره  ولی بهترین  زمان برای ماست زدن ۸ ساعته که  گرمای شیر   انگشتو  که داخل شیر میزنی  نسوزه و خنکنباشه .  ولرم  رو به  گرم باشه خوبه واسه ماست زدن.  الانم  بسته به شیری که داری  برای هر لیتر شیر باید یک قاشق غ خوری ماست بریزی  اگر ماستشو  درست زدی کمی گرم کن ظرفشو درست میشه اگر  کم زدی  الان ماست بریز توشو  گرمش کن  . ودرست میشه.

آب جوش آماده کن بریز تو یه ظرف بزرگ بعد ظرفی که توش ماست زدی رو بذار تو این آب و روشو بپوشون بعد از ...

باشه عزیزم این کارو میکنم چند ساعت بعد بهش سر بزنم میتونم بازم بهش ماست اضافه کنم؟

شیرو زیادی فک کنم ولرم بود ماستم کم بود این مقداری ک شما میگی الان این شیر بدرد نمیخوره یعنی😥

ببين الان دوباره گرمش كن دوباره بزار ولرم باشه بعد ماست بزن 

بزاري كنار

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
شيرت بايد به حدي سرد باشه كهانگشتتو زدي داخلش نسوزه ولي گرما داشته باشه ماست هم براي يه پاكت شير ٥ ...

وای عزیزم 5 قاشق!! اینجوری ک ب صرفه نیس...من واسه 2 کیلو شیر یه قاشق میزنم یه ماستی میشه ک نگووو😄😄😄

من قبلا اينطوري شد ماستم دوباره شيرو گرم كردم دوباره ماست زدم گذاشتم كنار خوب هم دورشو پوشندم

درست شد چند ساعت بعد نگاه کنم ببینم درست شده

عزیزم دوباره شیر و ولرم کن ماستشم زیاد بزن چون گفتی شیر زیاده درشو یه چیز سنگین بذار و خوب بپوشین که گرم باشه بعدشم بزارش یه جای گرم از شب بذار تا صبح خوب میبنده نگران نباش

وای عزیزم 5 قاشق!! اینجوری ک ب صرفه نیس...من واسه 2 کیلو شیر یه قاشق میزنم یه ماستی میشه ک نگووو😄😄 ...

مامان من اينجوري بهم ياد داده😎

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
ببين الان دوباره گرمش كن دوباره بزار ولرم باشه بعد ماست بزن  بزاري كنار

الان گذاشتمش رو بخاری ک گرم بشه دوباره مرسی ک جواب دادی گلم