2777
2789
عنوان

تعبیر خواب ازدواج کسی بلده

60 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من 10 ساله جدا شدم زیادم ب ازدواج فکر نمیکنم... 3 باره ماه اخیر خواب میبینم عروسی م هست یا خاستگاری م.. خیلیم حس خوبی دارم توی خوابم

کسی میدونه تعبیرش چی هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

اگر‌ مجردی نشون دهنده یک رابطه معنا دار اینده است
خواب عروسی و خواستگاری یکی‌دیگه از نشانه هاش ثبات درونی هستش که داری میرسی تعادل و ثبات در زندگیت و تمایلات درونیته
کاش جزئیات بیشتری بدی تا برات تعبیرش‌رو نگاه کنم

مثلا چه کسیه اصلا فرد مقابل رو می بینی چه کسانی رو می بینی تو اون مراسم ها 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

سلام عزیزم اگر‌ مجردی نشون دهنده یک رابطه معنا دار اینده استخواب عروسی و خواستگاری یکی‌دیگه از نشانه ...

اره داماد میبینم خانوادمون دقیقا عین واقعیت. خیلیم حس خوبی دارم. لباس روشن تنم هست و ارایشگاه هم رفتم. اما داماد نمیشناسم 

سلام عزیزم اگر‌ مجردی نشون دهنده یک رابطه معنا دار اینده استخواب عروسی و خواستگاری یکی‌دیگه از نشانه ...

یبارم ک خواب دیدم عقد داشتم میکردم داشتن خطبه رو میخوندن و بله گفتم مهریمم 14 سکه بود😂

اره داماد میبینم خانوادمون دقیقا عین واقعیت. خیلیم حس خوبی دارم. لباس روشن تنم هست و ارایشگاه هم رفت ...

انشالله بزودی وارد یک رابطه معنا دار خواهی شد 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇