2777
2789

الان از سونو میام.البته خیلی بهش اعتماد ندارم.جایی که میرفتم وقت گیرم نیومد..اندازه سر بچه یه هفته کوچکتر از سنش زده.بچم مشکل داره بنطرتون.تجربه هاتونو بهم بگید.خواهش میکنم

نه عزیزم یک هفته مشکلی نداره نگران نباش

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک سونو بهم گفت کلیه بچه برگشت ادرار داره بعد از تولد باید پیگیری کنی خیلی ناراحتم😔

این مشکل تو اکثر بچه ها خود به خود ازبین میره نترس

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
این مشکل تو اکثر بچه ها خود به خود ازبین میره نترس

عزیزم تو همین نی نی سایت یه تاپیک بزرگ هست راجب همین موضوع ک رفلاکس ادراری  و اینا داشتن بعضیاشون کارشون ب عمل هم رسیده😢

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
عزیزم تو همین نی نی سایت یه تاپیک بزرگ هست راجب همین موضوع ک رفلاکس ادراری  و اینا داشتن بعضیاش ...

تعداد عملی ها خیلی کم در ثانی عمل سنگینی نیست عزیزم پسر دوست منم عمل کردن به محض اینکه از بیمارستان مرخص شد مثل روز اول شر و شور داشت

تعداد عملی ها خیلی کم در ثانی عمل سنگینی نیست عزیزم پسر دوست منم عمل کردن به محض اینکه از بیمارستان ...

من میمیرم😭😭😭😭

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

نه نگران نباش برا دوستم هم اینجوری گفته بودن زار زار گریه میکرد که بچم مشکل داره تا سونو داپلر و اینا رفت تا مشخص شد تفاوت فقط ۱ سانت بوده که دکترش گفت اصلا مهم نیست

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا