2777
2789
عنوان

تنهایی

187 بازدید | 23 پست

بچها من خیلی تنهام

شماها تو تنهایی چیکار ميکنيد واسه رفع تنهایی🥲

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه

منم زیاد گریه میکنم ولی باز تنهام

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

من آرزومه دو دقیقه تنها شم همیشههه داداشام هستن🥲😂

جدی تنهایی خیلی خوبه ک فیلم ببین کتاب بخون ورزش کن آشپزی کن اهنگ گوش بده قر بده 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

کلا باید با تنهایی خودت آشتی کنی و اینکه لذت ببری آهنگ گوش بدی کتاب بخونی فیلم نگاه کنید تو همین سای ...

خیلی سخته آخه 

هرکاری می‌کنم یه حس بدی دارم 

من آرزومه دو دقیقه تنها شم همیشههه داداشام هستن🥲😂جدی تنهایی خیلی خوبه ک فیلم ببین کتاب بخون ورزش ک ...

وای خوش به حالت نههه خیلی بده تنهایی خداروشکر کن بابت داشتنتشون

منم تنهام

عه شما همشهری منی

میفهمم درکت میکنم من وقتی اینجوری میشم میخابم یا فکر میکنم با خودم حرف میزنم خودمو آروم میکنم

هی خدا 🥲😪