دخترم موهاش قهوه ای روشنه و چشماش یه حالت طوسی مایل به سبز داره تاپیک های قبلی عکسشو گذاشته بودم دیروز که داشتم از کلاس نقاشی میاوردمش خونه یه آقایی گفت چه دختر زیبایی دوست دارین توی تست بازیگری شرکت کنید؟برای یک فیلم کوتاه منم چیزی نگفتم مونده بودم😂😂 اونم کارتش رو داد گفتش که اگر موافقت کردین زنگ بزنین به نظرتون زنگ بزنم؟یا الکیه؟خیلی خودم موافق نیستم یکم دودلم خودش خیلی دوست داره ولی آخه الان هنوز سه سالشه خیلی بچست از اول وارد اینجور کارا نشه بهتره به نظر خودم ولی از یه طرف هم خودش خیلی میخواهد
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بآبان میگه هرچی در اون استعداد داره بره میگه بزار بره امتحان کنه خوشش نیومد دیگه ادامه نده
راس میگه بنظرم
بزار از بچگی کارا رو امتحان کنه
زیاد غرق نشه فقط تو این داستانا
البته خودتونم نظارت داشته باشین
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)