سلام خوبين همگي ..من در هفته ٢٢ بارداري هستم از ديشب سمت راست شكمم خيلي درد ميكنه و اين موضوع نگرانم كرده ميترسم نكنه جفت باشه .. البته بچه بطور منظم تكون ميخوره و خونريزي و لكه بيني ندارم ولي درد زياد دارم 😔 از اونجايي ك ايران زندگي نميكنم و امروز يكشنبه اس مطب بسته اس و بيمارستان اگر برم حدود هفت تا هشت ساعت بايد منتظر بمونم ....
من انگليس زندگي ميكنم .. ي نفر بهم گف جفتت نباشه و اينا عجيب دلهره انداخته بجونم 😔😔😔
منم آلمانم گلم ...نه الکی نگران نباش ماها اینجا تنها هم هستیم فکر و خیال الکی زیاد میکنیم تا فردا صبر کن ببین چه جوری میشه نهایتا زودتر برو پیش دکتر خودت
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
اينجا خيلي دكتراش مضخرفن اگ الانم اورژانسي برم كم كم ش ساعت فقط بايد منتظر باشم بايد تحمل كنم فردا ب ...
دکترهای ایران را ندیدی پس😁😁😁😁بازم شکر لااقل دکترهای مطب خوب اند بیمارستان بدم میاد منم سه هفته قبل نزدیک بود به خاطر آلرژی بستری شم بیمارستان شکر خدا دکتر خانوادگی با یه قرص حل کرد مشکل را
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد