2777
2789
عنوان

بارداري

108 بازدید | 17 پست

سلام خوبين همگي ..من در هفته ٢٢ بارداري هستم از ديشب سمت راست شكمم خيلي درد ميكنه و اين موضوع نگرانم كرده ميترسم نكنه جفت باشه .. البته بچه بطور منظم تكون ميخوره و خونريزي و لكه بيني ندارم ولي درد زياد دارم 😔 از اونجايي ك ايران زندگي نميكنم و امروز يكشنبه اس مطب بسته اس و بيمارستان اگر برم حدود هفت تا هشت ساعت بايد منتظر بمونم ....

طبیعیه عزیزم نگران نباش ...دراز بکش به طرف دیوار چند دقیقه پاهات را بزن بالا من دکترم بهم گفت هروقت درد دارم اینکار را بکنم ...کجا زندگی میکنی شما؟؟

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انگليس زندگي ميكنم .. ي نفر بهم گف جفتت نباشه و اينا عجيب دلهره انداخته بجونم 😔😔😔

منم آلمانم گلم ...نه الکی نگران نباش ماها اینجا تنها هم هستیم فکر و خیال الکی زیاد میکنیم تا فردا صبر کن ببین چه جوری میشه نهایتا زودتر برو پیش دکتر خودت 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
فقط دعا كنين واسم ي وقت جفت نباشه 😥 اخه اگ جفت جدا بشع مگه نبايد خونريزي بهمراه داشته باشه ؟ من اطل ...

اگر هر اتفاقی تو رحم بیافته یا برای جفت خونریزی خواهی داشت بیخود استرس نده به خودت برای نی نی خوب نیست 

من صبح پاشدم لک دیدم زیر دلم درد میکرد دراز کشیدم پاهام را زدم بالا ...لک را فهمیدم به خاطر قرص واژییناله که به خاطر ph رحم بهم میده ...

اينجا خيلي دكتراش مضخرفن اگ الانم اورژانسي برم كم كم ش ساعت فقط بايد منتظر باشم بايد تحمل كنم فردا ب ...

دکترهای ایران را ندیدی پس😁😁😁😁بازم شکر لااقل دکترهای مطب خوب اند بیمارستان بدم میاد منم سه هفته قبل نزدیک بود به خاطر آلرژی بستری شم بیمارستان شکر خدا دکتر خانوادگی با یه قرص حل کرد مشکل را

مرسي صبا جان براي دلداريت ❤️

مراقب خودت باش نزار شکم ات سرما بخوره ....همیشه زیر لباس ات یه چی ی بپوش که دل ات گرم بمونه اکثر دردها از سرما خوردگی شکمه

منم سه ماه اول بارداري لك ديدم دوبار و رفتم دكتر سونو گرفتن گفتن طبيعيه خونريزي در سه ماه اول باردار ...

من ماه ۴ ام تمام شده گلی